KOCKE OD PAPIRA

Personalizovane kocke od papira sa brendiranjem logotipa kompanije na bočnim stranama koje proizvodi Grom Trade doo idealan su promotivni materijal za svaku firmu. Ove kocke sadrže papiriće koji služe kao papirni stikeri, pružajući praktičan i funkcionalan alat za svakodnevnu upotrebu. Brendirane logotipom vaše kompanije, kocke povećavaju prepoznatljivost brenda i ostavljaju trajan utisak na korisnike.

Papirni stikeri su savršeni za beleške, podsetnike i organizaciju, čineći ih idealnim poklonom za klijente, partnere i zaposlene. Visokokvalitetni materijali i precizna izrada garantuju dugotrajnost i profesionalan izgled.

Grom Trade doo nudi mogućnost potpune prilagodbe dizajna, omogućavajući vam da kreirate jedinstveni promotivni proizvod koji reflektuje identitet vašeg brenda. Investirajte u personalizovane kocke od papira i unapredite svoju marketinšku strategiju.

Kontaktirajte Grom Trade doo danas i otkrijte kako naši proizvodi mogu doprineti uspehu vašeg poslovanja. Naša stručnost i posvećenost kvalitetu osiguravaju da ćete dobiti kocke od papira koje će istaknuti vašu kompaniju na najbolji mogući način.

Dimenzije kocke od papira: 8x8x8 cm.
Vrsta štampe: kolorna štampa na bočnim stranama (prednja i zadnja 4/0 kolor, bočne 2/0).
Broj listova u bloku: 450 komada.
Vrsta papira u bloku: offset papir od 80g.
Pakovanje: vakumiranje svake kocke u termoskupljajuću foliju.
Stanje zaliha: na zalihama.
Minimalna količina za izradz: 100 komada.

Pozovi
0695566351