REKLAMNE PALETICE

Personalizovane reklamne paletice sa brendiranjem logotipa koje proizvodi Grom Trade doo idealan su promo materijal za transportne i logističke kompanije. Ove paletice se sastoje od minijaturne EUR palete i kocke od papira, pružajući jedinstveni i praktični promotivni alat. Izrađene od visokokvalitetnih materijala, reklamne paletice su izdržljive i vizuelno atraktivne.

Paletice sa štampom su savršene za promocije na sajmovima, konferencijama i poslovnim sastancima, jer privlače pažnju i ostavljaju trajan utisak. Brendirane logotipom vaše kompanije, ove paletice povećavaju prepoznatljivost vašeg brenda i pomažu u izgradnji korporativnog identiteta.

Grom Trade doo garantuje visok kvalitet štampe i preciznu izradu, osiguravajući da vaše personalizovane reklamne paletice izgledaju profesionalno i privlačno. Investirajte u ovaj inovativni promo materijal i unapredite svoju marketinšku strategiju. Kontaktirajte Grom Trade doo danas i saznajte kako naši proizvodi mogu doprineti uspehu vašeg poslovanja.

Mogućnost poručivanja odvojeno EUR paletice do kocke papira.
Dimenzije reklamne paletice: 12x8x5 cm.
Vrsta štampe: kolorna štampa na bočnim stranama (prednja i zadnja 4/0 kolor, bočne 2/0).
Broj listova u bloku: 450 komada.
Vrsta papira u bloku: offset papir od 80g.
Pakovanje: vakumiranje svake paletice u termoskupljajuću foliju.
Stanje zaliha: na zalihama.
Minimalna količina za izradz: 100 komada.

Pozovi
0695566351