Jubilarne nagrade i autentični pokloni koji povećavaju ugled vaše firme

Godišnjice i jubileji rada su prigodne prilike da pokažete zahvalnost svojim zaposlenima kroz autentičan poklon. Darivanje je zapravo dokazan način da povećate ugled kompanije. Firma koja se posebno angažuje oko poklona pokazuje da joj je svaki radnik dragocen, da visoko vrednuje i poštuje njegov rad.

Zaposleni koji se osećaju uvaženo na svom radnom mestu su dobri ambasadori brenda. Uvek i u svakoj prilici govoriće u prilog firme za koju rade. Prema tome, kada razmišljate o konkretnim poklonima i jubilarnim nagradama koje će impresionirati i motivisati zaposlene, imajte na umu da ljudi vole raznolikost.

Zaposleni često cene jedinstven i prilagođen poklon kompanije. Neke firme omogućavaju radnicima da izaberu poklon koji odgovara njihovim željama. S druge strane, postoje korporacije koje vole „faktor iznenađenja“ – u ovakvim okruženjima kompanija bira vrstu poklona, ali se uglavnom odlučuje za personalizaciju.

Predlažemo nekoliko izvanrednih ideja za personalizovane poklone kojima možete obeležiti jubilej rada vaših zaposlenih i ujedno doprineti većoj reputaciji svoje firme. Pročitajte.

Personalizovani rokovnci, notesi i olovke – otmeno i korisno

Personalizovani rokovnici i poslovne agende su jedan od onih poklona sa kojima ne možete pogrešiti – kakva god da je prilika u pitanju. Bilo da je reč o novogodišnjem poklonu, danu firme ili godišnjici rada, kvalitetan planer na dar šalje dvostruku poruku. Najpre, izražavate zahvalnost zaposlenima koliko cenite njihovo angažovanje i trud. Personalizovani notesi su koristan alat za organizaciju, pa ujedno motivišete radnike da jednako predano rade i u budućnosti.

Pexels.com

Postoje rokovnici u poklon kutiji, poput modela 5th Avenue, u crnoj, plavoj i braon boji. Ovaj planer je dostupan i u manje formalnim tonovima – crvenoj, zelenoj i svetlo braon nijansi. Korice su obložene termo osetljivom eko kožom, a sadržaj rokovnika ima sve što je potrebno poslovnom čoveku današnjice. Pored dela za upisivanje ličnih podataka, četvorogodišnjeg kalendara, tu je i list sa mernim jedinicama, informacijama o vremenskim zonama i razdaljinama između gradova. Tehnikom sito štampe, digitalnom štampom, suvim žigom ili laserom moguće je na korice utisnuti naziv i(li) moto kompanije.

Za ovu priliku postoje i drugi više ili manje elegantni modeli planera. Dobar izbor je rokovnik Bremen, sa zaobljenim ivicama ili pak Alamo, sa fleksibilnom koricom. Lep poklon može da bude i Alcantara portfolio sa A5 notesom i kožnom oblogom. Ovaj model poseduje i dodatne džepove za kartice i dokumenta i držače za olovku.

Obeležavanje godišnjice rada učinite još svečanijim tako što ćete poklon notes kompletirati divnim detaljem kao što je reklamna olovka. Birajte između elegantnih regent metalnih penkala kao što je Victor F ili metalnih hemijskih olovaka poput modela Victor. Laserskom štampom moguće je ostaviti otisak – naziv firme, moto ili čestitku povodom jubileja.

Sat – dragocen poklon za značajan dan

Dragocenost poput ručnog sata je sasvim izvesno jedan od najučestalijih poklona za prigode poput godišnjice rada. Pored toga što je praktičan, ovakav dar uvek ima posebnu vrednost i potvrđuje zaposlenom da se u kompaniji njegov rad poštuje.

smart-sat
Pexels.com

Postoje razni elegantni modeli satova za muškarce i žene. Ukoliko želite da idete ukorak s vremenom i napretkom tehnologije, dobar izbor može da bude i pametan sat. Smart satovi kao što je Neo ili Matrix možda neće biti za starije osobe, ali za mlađe zaposlene (ako proslavljaju 5, 10 ili 15 godina rada u firmi) ovo i te kako može biti praktičan i vredan poklon. Ako se na narukvici odštampa logo firme dobijate besplatnu reklamu, jer će svaki put kad nosi sat vaš radnik promovisati kompaniju.

Personalizovani gedžeti – ukorak sa tehnologijom

Verovatno da nema boljeg načina da pokažete zadovoljstvo i zahvalnost na kvalitetnom radniku od poklona koji mu može koristiti na više načina. Tehnologija i gedžeti koji se mogu upotrebljavati svakodnevno u kancelariji takođe mogu da budu sredstvo za promociju poslovanja. Počev od promo audio zvučnika kao što je Ambiente Eco, preko power bank pomoćne baterije i tehničke opreme – svaki od ovih predmeta može da bude praktičan poklon.

Ako gradite reputaciju ozbiljne kompanije, za svečanu priliku kao što je jubilej rada verovatno neće biti dovoljno da poklonite OPUS sklopive bežične slušalice. Iako dolaze u poklon kutiji sa čitačem MicroSD kartica i radiom, ipak je bolje da  budu dodatak “većem” poklonu, kao što su promo torbe ili personalizovani rokovnici, na primer.

Kvalitetna torba ili ranac – prigodno i praktično

Elegantna poslovna torba ili ranac sa odštampanim nazivom i logom firme su idealan poklon. Zadovoljavaju kriterijume funkcionalnosti i estetike svakog poslovnog čoveka savremenog doba. Poslovni rančevi kao što su Bizz, Boston ili Chester imaju glavni odeljak i posebne pregrade za tablet i laptop i opremljeni su dodacima kao što je, na primer, USB korektor. Ako biste se radije odlučili za otmena rešenja poput konferencijskih torbi, postoje modeli kao što su Congress, Expo ili Graffiti.

poslovna-torba-muškarac
Pexels.com

Ukoliko to budžet firme dozvoljava, u torbu ili ranac možete staviti personalizovani rokovnik, olovke, USB memoriju ili privezak za ključeve. Zapravo, “popunjavanjem” svake pregrade odgovarajućim (promotivnim) predmetom ne samo da ćete pokloniti skupocen komplet već i pozitivno uticati na reputaciju kompanije. Svaka firma koja na ovaj način pokazuje koliko joj je stalo do lojalnih i vrednih radnika zaslužuje poverenje kupaca, klijenata i saradnika.

Pokon kutija iznenađenja

Kada su u pitanju pokloni povodom jubileja rada, kompanije treba da koriste originalan i kreativan pristup. Cilj je da se osmisle rešenja koja se teško zaboravljaju. Firme koje žele da ostave utisak na svoje zaposlene uvek razmišljaju inovativno. Na ovaj način prave veliki iskorak u poslovnom svetu i sa uspehom grade reputaciju.

Poklon kutija iznenađenja jedan je od načina da se ostavi impresivan utisak. U zavisnosti od misije i vizije kompanije, te politike poslovanja, poklon set može da bude kombinacija modernih tehnoloških predmeta i kancelarijskog pribora.

kutija-vino
Pexels.com

S druge strane, sofisticiran i čak glamurozan pristup predstavljaju vinski poklon setovi, kao što je Barbera ili Barolo. Boca skupocenog vina u drvenoj kutiji Baroque ili Brunello neosporan je dokaz da kao kompanija naročito cenite radnika čiji se jubilej rada proslavlja.

Na kraju, ako svaku jubilarnu nagradu i godišnjicu rada ispratite upečatljivim poklonom, možete se nadati ishodu kao što je visoka reputacija i prestižan položaj kompanije u poslovnom svetu. Firma koja na jednostavan, a opet jedinstven način pokazuje da vrednuje svoje zaposlene uživa poverenje poslovnih partnera i pravi sigurne korake ka velikom uspehu.

Pošaljite nam upit

Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

    KORISNIČKI SERVIS

    POZOVI