Filteri
Ukupno modela: 5
Poređaj: Prikazati:

Ostale šolje

Ulepšajte ispijanje omiljenog napitka vašim poslovnim partnerima kupcima ili zaposlenima uz personalizovane staklene šolje za kafu ili čaj iz naše ponude koje ćemo brendirati za vas i po vašoj želji. Sa štampanim logom ili sloganom, svaka šolja postaje efikasan način za prenošenje vaše reklamne poruke. Kontaktirajte nas kako bi smo se dogovorili o dizajnu, štampi, količini i roku izrade.

special deal
43.016

GUSTO

Čaša sa silikonskim držačem,…
1,99 €
Na stanju: 5.538
Prikaz zaliha
43.014

CAFE

Set šolja za kafu…
6,45 €
Na stanju: 1.621
Prikaz zaliha
43.012

GOLD MAXI

Čaša sa dvostrukim zidom…
4,25 €
Na stanju: 7.464
Prikaz zaliha
%
41.136

AMERICANO MAXI

Čaša za poneti, 450…
1,19 €
Na stanju: 2.385
Prikaz zaliha
special deal
43.017

GUSTO MAXI

Čaša sa silikonskim držačem,…
2,49 €
Na stanju: 2.935
Prikaz zaliha


Staklo kao simbol stila, vaš logo na staklu

Personalizovana staklena čaša ili šolja, sa ili bez silikonskog držača je sinonim za sofisticiranost. Dodajte dozu elegancije svakom trenutku uz reklamne šolje koje ističu vaš brend. Sa odštampanim logotipom ili sloganom, svaki gutljaj postaje prilika za promociju vašeg brenda.

Čaša za poneti od plute

Otkrijte spoj stila, praktičnosti i održivosti uz naše brendirane čaše za poneti od plute i plastike. Grom Trade vas vodi na putovanje ka ekološki odgovornijem načinu života bez kompromisa u stilu. Naše personalizovane čaše ne samo da pružaju izvanredno iskustvo ispijanja omiljenih napitaka, već i ističu vaš brend na održiv način. Sa štampanim logom ili porukom, ove čaše postaju nezamenljivi pratilac u svakodnevnim aktivnostima ljudi kojima ste ih namenili, bilo da su to vaši zaposleni, saradnici ili verni kupci.

Staklo koje priča o vašem poslovanju

U današnjem ubrzanom svetu gde prvi utisak često igra ključnu ulogu, personalizovane staklene šolje postaju priča koja govori o vašem profesionalizmu, kvalitetu i posvećenosti prema klijentima i kupcima. Svaka šolja koja nosi vaš logotip ili slogan isticaće vaš brend sa elegancijom i prefinjenošću.

Kada vaši klijenti drže u rukama šolju sa vašim brendom, oni doživljavaju vašu misiju, vrednosti i ono što vaše poslovanje čini jedinstvenim. Svaki gutljaj postaje prilika za promociju i izgradnju lojalnosti prema vašem brendu.

U Grom Trade-u razumemo važnost personalizacije i kvaliteta. Naša ponuda šolja uz pažljivu štampu i personalizaciju omogućava vam da istaknete svoj brend na suptilan i elegantan način.

Obezbedite svojim klijentima nezaboravno iskustvo sa personalizovanim staklenim šoljama i čašama koje nose pečat vašeg brenda. Kontaktirajte nas, poverite nam svoj brend i zajedno ćemo postići izvanredne marketinške rezultate.

Close
Pozovi
0695566351