Filteri
Ukupno modela: 8
Poređaj: Prikazati:

Lična zaštitna oprema

Predstavljamo vam Grom Trade asortiman lične zaštitne opreme kao reklamnog materijala koji omogućava da istaknete vaš brend na poseban i praktičan način, vodeći računa o zdravlju i bezbednosti vaših kupaca, klijenata, saradnika i zaposlenih. Rukavice za jednokratnu upotrebu, zaštitne maske, prenosivi beskontaktni termometri i druga oprema dolazi sa štampom po vašoj želji, bilo da je u pitanju logo, reklamna poruka i slogan, kontakni podaci ili fotografija koja predstavlja vaše poslovanje. Pogledajte kompletnu ponudu i kontaktirajte nas da zajedno dizajniramo reklamnu zaštitnu opremu i unapredimo prepoznatljivost vašeg brenda.

#staysafe
59.104

NITRILE BLEND GLOVES

Jednokratne rukavice od nitrilne…
0,028 €
Na stanju: 220.600
Prikaz zaliha
#staysafe
59.084

VINYL GLOVES

Vinilne rukavice za jednokratnu…
0,019 €
Na stanju: 367.400
Prikaz zaliha
#staysafe
59.076

PE GLOVES

Polietilenske rukavice za jednokratnu…
0,004 €
Dolazak
Prikaz zaliha
#staysafe
59.075

DFM SINGLE PACK

Zaštitna maska za jednokratnu…
0,022 €
Na stanju: 51.950
Prikaz zaliha
#staysafe
59.072

NITRILE GLOVES

Nitrilne jednokratne rukavice
0,03 €
Na stanju: 299.500
Prikaz zaliha
#staysafe
59.071

DFM 10

Zaštitna maska za jednokratnu…
0,017 - 0,025 €
Na stanju: 1.552.992
Prikaz zaliha
#staysafe
59.070

DFM 50

Maska za jednokratnu upotrebu
0,014 - 0,022 €
Na stanju: 1.003.746
Prikaz zaliha
#staysafe
59.087

CELSIUS

Beskontaktni termometar
11,90 €
Na stanju: 23.377
Prikaz zaliha


Lična zaštitna oprema – sigurnost u prvom planu

Personalizovana zaštitna oprema je ključna za očuvanje sigurnosti i zdravlja kod vaših klijenata i zaposlenih, ali je takođe idealna prilika da istaknete vaš brend. Naša kolekcija uključuje jednokratne rukavice, zaštitne maske i beskontaktne termometre na kojima takođe možemo odštampati reklamnu poruku po vašoj želji. Bilo koji proizvod da vam je potreban, kvalitetnom štampom na njemu sigurno ćemo omogućiti da vaš brend bude još vidljiviji.

Kako iskoristiti reklamne maske i rukavice?

Državne zdravstvene ustanove, privatne klinike i ordinacije svakodnevno koriste zaštitne rukavice za jednokratu upotrebu, kao i zaštitne maske. Isto tako, marketi u delovima gde se vrši usluživanje proizvodima od mesa i hrane na meru takođe mogu biti mesto na kojima će rukavice pronaći svoju svrhu. One se koriste i u restoranima, poslastičarnicama i drugim ugostiteljskim objektima. Takođe, ukoliko se bavite trgovinom medicinske opreme, možete prodavati ove proizvode u ambalaži koja će nositi vaš logo.

Sve ovo ukazuje na široku upotrebu jednokratnih rukavica i maski i na sjajnu priliku da povećate vidljivost vašeg brenda. Bez obzira u kojoj od pomenutih delatnosti poslujete, personalizovana zaštitna oprema pruža vam priliku da se istaknete i da pokažete svoju posvećenost bezbednosti i zdravlju, a samim tim i da date dodatnu vrednost vašem poslovanju.

Personalizovane rukavice i maske – vaša poruka da su klijenti u sigurnim rukama

Logo na ličnoj zaštitnoj opremi je sinergija funkcionalnosti i promocije koja pruža klijentima zaštitu a vašem brendu veću prepoznatljivost. Kada vaši zaposleni ili klijenti nose personalizovanu zaštitnu opremu sa vašim logotipom ili sloganom, to postaje vizuelni dokaz vaše brige o bezbednosti i zdravlju svih iz vašeg okruženja.

Brendirana zaštitna oprema za ličnu upotrebu je investicija koja štiti ljude i gradi poverenje i lojalnost prema vašoj kompaniji. Zato smatramo da je investiranje u ovu vrstu reklamnog štampanog materijala pametna odluka. Kontaktirajte nas i naručite željenu opremu sa printom vašeg logotipa i slogana. Grom Trade garantuje vrhunski kvalitet štampe i reklamnih materijala, kao i optimalne cene.

Close
Pozovi
0695566351