Filteri
Ukupno modela: 3
Poređaj: Prikazati:

Sredstva za dezinfekciju

Sredstva za dezinfekciju su mali deo široke ponude Grom Trade reklamnog materijala. Nudimo vam antibakterijski gel ili tečnost u bočicama sa štampom po vašoj želji. To je siguran način da vaš brend povežete sa higijenom i zdravljem i tako povećate lojalnost korisnika i pokažete da vam je stalo do bezbednosti svih koji su povezani sa vašim poslovanjem. Reklamna sredstva za dezinfekciju predstavljaju idealan promo materijal za zdravstvene ustanove i restorane. Pogledajte ponudu koju smo pripremili za vas, kontaktirajte nas i iskoristite moć štampanih promo materijala na najbolji mogući način!

#staysafe
%
32.228

DEZ GEL 100F

Antibakterijski gel za dezinfekciju…
0,42 €
Na stanju: 66.542
Prikaz zaliha
#staysafe
%
32.223

DEZ PRO 500T

Antibakterijska tečnost za dezinfekciju,…
1,30 €
Na stanju: 8.446
Prikaz zaliha
#staysafe
%
32.221

DEZ GEL 500L

Antibakterijski gel za dezinfekciju…
1,45 €
Na stanju: 8.570
Prikaz zaliha


Dezinfekciona sredstva u promo pakovanju – pokrenite čistu reklamnu kampanju

Vaš brend zaslužuje da bude primećen! Naša ponuda personalizovanih sredstava za dezinfekciju upakovanih u kvalitetnu i lepo dizajniranu brendiranu ambalažu omogućava vam da istaknete svoj logo ili slogan na svakom mestu gde se brine o higijeni. Sa štampanim logom ili sloganom na boci, dezinfekciona sredstva postaju svojevrstan ambasador vašeg poslovanja, šireći vaše reklamne poruke i jačajući prepoznatljivost vašeg brenda.

Sredstva za dezinfekciju u različitim pakovanjima za svaku priliku

Od klinika i ordinacija, preko različitih poslovnih događaja, pa do upotrebe u restoranima, poslovnim toaletima i domovima, reklamna sredstava za dezinfekciju pružaju praktično i efikasno rešenje za brigu o higijeni, ali i sjajnu priliku za promociju.

U našem asortimanu možete pronaći reklamni antibakterijski gel za dezinfekciju ruku u pakovanju od 100 ml, pogodan za nošenje i svaku priliku. Nudimo i veća pakovanja od 500 ml. Ukoliko vam iz nekog razloga ne odgovara gel, u sklopu Grom Trade ponude imamo i antibakterijsku tečnost za dezinfekciju u pakovanju takođe od 500 ml.

Manja pakovanja su pogodna za nošenje u svakoj prilici, dok veća vaši klijenti, poslovni saradnici i zaposleni kojima ih poklanjate mogu držati u automobilu ili postaviti u svom domu, kancelariji ili u restoranu.

Personalizovane opcije za promociju zdravlja i poslovanja

Personalizovana sredstva za dezinfekciju ruku su idealna opcija da istaknete vašu poruku o bezbednosti i higijeni na kreativan način. Sa štampanom porukom ili sloganom, ova sredstva postaju ne samo alat za održavanje higijene, već i moćan kanal za promovisanje vaših poslovnih vrednosti. Učinite da vaš brend zablista, dok istovremeno podstičete odgovorno ponašanje.

Iskoristite priliku i unapredite svoju promo kampanju personalizovanim sredstvima za dezinfekciju! Pošaljite nam online upit ili nas pozovite da se dogovorimo oko detalja štampanja i brendiranja.

Close
Pozovi
0695566351