Pokrenuta najmodernija online prodavnica za reklamni materijal

Ako želite da brzo i lako naručite sav neophodan reklamni materijal za vašu firmu, onda ovom prilikom želimo da vas obavestimo da je naš novi sajt krenuo sa radom, pa evo šta vas sve čeka u našoj ponudi!

Lako poručivanje reklamnog materijala

Grom novi sajt će vam omogućiti da brzo i lako vidite celu naše raznovrsne ponude reklamnog materijal, kao i da filtrirate i sortirate našu ponudu prema proizvodima koji su vam potrebni, brzo i efikasno.  

Bilo da tražite promo materijal, auto ili izviđačku opremu ili reklamni tekstil, omogućavamo vam da lako pronađete sve što vam je potrebno, ali i da još lakše poručite, uz pomoć formulara za upit koji stoji na našem sajtu, ili direktnim pozivom na broj 0695544351, dostupan i preko Viber-a i Whatsapp-a.

Reklamni materijal u skladu sa vašim potrebama

Za slučaj da imate posebne preferencije vezane za reklamni materijal ili dostavu istog, vezano za količinu, izgled, natpisa koji želite da stoje na proizvodima, možete pozvati našeg specijalistu i u dogovoru sa njim napraviti plan za naručivanje, odabira proizvoda, kao i dogovor oko toga kako želite da izgleda  promo materijal vaše firme.

Novi sajt je tu da vam olakša odabir, kupovinu i naručivanje kvalitetnog i raznovrsnog Grom reklamnog materijala, po promotivnim cenama, bez obzira kojoj delatnosti vaša firma pripada i uvek u skladu sa vašim potrebama.

Pošaljite nam upit

Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

    KORISNIČKI SERVIS

    POZOVI