Keramika i staklo

Štampa na šoljama, personalizovana termos šolja ili izrada šolja sa slikom su neki od najpopularnijih vidova promocije brenda ili proizvoda. Grom Trade je obezbedio proizvode od najkvalitetnije keramike i stakla koje možete prilagoditi svojim potrebama. Ukoliko je vaš izbor šolja sa slikom cena koju ćete platiti za nju je potpuno zanemarljiva u odnosu na odjek koji ćete izazvati kada je personalizujte slikom ili logotipom po želji.

Vaš brend će odlično predstaviti i porcelanska šolja ili termos koje možete videti u rukama kolega, prolaznika i mnogih ljudi iz okruženja, a ukoliko bi neke od njih nosile logo vašeg brenda na sebi, značajno biste ga izdvojili ovim suptilnim, ali efektnim vidom promocije.

Reklamne šolje sa natpisima, teglice i pepeljare

Šolje sa natpisima nisu jedino što nudimo kada je reč o keramici i staklu. Personalizaciji su podložne i staklene teglice za napitke i pepeljare, koje se često nalaze na radnim stolovima, pultovima i drugim vidljivim mestima, pa ne propustite mogućnost da vaš brend predstavite i na ovaj način! Keramika i staklo su izuzetno pogodni za štampu natpisa, slika i logotipa, što pruža široke mogućnosti za kvalitetnu i efektnu reklamu.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa keramikom i staklom, ali i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

Pretraga po ceni

Atributi

Pretraga po boji