Kuhinjski setovi

Personalizovani termosi, posude za hranu i daske za sečenje su samo deo kuhinjskih setova koje možete iskoristiti u promotivne svrhe vašeg brenda ili proizvoda. Grom Trade nudi kvalitetne i funkcionalne kuhinjske setove, koje možete obeležiti logom, kratkom porukom ili slikom za koju smatrate da najbolje predstavlja vašu firmu.

Otvarač za flaše, pormo termosi i daske za sečenje su deo svakodnevne upotrebe, pa iskoristite ovu mogućnost da svoj proizvod ispromovišete na najbolji i najefikasniji način!

Posude za hranu – široka ponuda promo proizvoda

Raznovrsne posude za hranu možete obeležiti nekim specifičnim simbolom vaše firme, koja će na ovaj način biti predstavljena svima u vašem okruženju koji koriste kuhinjske setove – a koristimo ih svi! Upečatljiva slika, kratak moto ili jedinstven logo – izbor je na vama, a štampa na najkvalitetnijim delovima kuhinjskih setova je u našim rukama.

Plastične posude za firmu su takođe sjajan vid promocije među zaposlenima, koji se zahvaljujući personalizivanim čašama, posudama, podmetačima i sličnim proizvodima u većoj meri identifikuju sa brendom, a i sami ga promovišu koristeći ove elemente. Iskoristite svaku mogućnost da predstavite svoj brend, jer – dobra reklama daleko se čuje!

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa kuhinjskim setovima i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

Pretraga po ceni

Atributi

Pretraga po boji