Reklamne naočare za sunce

Promo naočare za sunce iz naše ponude vrlo su raznolike i povoljne! One su odličan način da tokom sunčanih dana Vašoj ciljnoj grupi poklonite promo materijal koji je koristan i funkcionalan. Naočare za sunce imamo u više oblika, veličina i boja, a ne čudi što njihova tražnja beleži rast – one su vrlo popularan i zanimljiv promotivni materijal!

Reklamni sportski i zabavni rekviziti

Sem naočara za sunce, u našem asortimanu zabavnih i reklamnih rekvizita su: pištaljke, sportske flašice, frizbi, lopte za plažu, jastuče na naduvavanje, mikrofiber vrećica za naočare i drugi zanimljivi rekviziti. Svi ovi predmeti za sport, zabavu i uživanje odličan su način da pošaljete pozitivnu poruku Vašoj ciljnoj grupi, koja će u ovim rekvizitima, persolanizovanim po Vašim željama, sigurno uživati!

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa rekvizitima za sport i zabavu, kao i sa drugom promotivnom opremom koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

Pretraga po ceni

Atributi

Pretraga po boji