Reklamni kačketi

Reklamni kačketi koji se nalaze u ponudi Grom Trade reklamnog materijala predstavljaju odličan način da Vaš logo ili natpis budu viđeni, pogotovo ukoliko je reč o toplim danima kada kačket predstavlja omiljeni aksesoar mnogih, koji ga rado nose i koriste da se zaštite od sunca.

 

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.

Reklamni kačketi izuzetno su funkcionalni i predstavljaju jedan od onih predmeta koji ljudi retko kupuju, ali rado nose, pa će sigurno biti oduševljeni ukoliko kačketi budu reklamni materijal koji će od Vas dobiti, a kačketi sa štampom omogući će i promociju vašeg brenda, firme, proizvoda ili događaja.

Reklamni kačketi – raznolika ponuda

Reklamni kačketi iz naše ponude odlikuju se, pre svega, raznolikošću i kvalitetom. Veliki izbor i najrazličitije oblike, materijale i boje kačketa koje nudimo omogućavaju da svako pronađe baš onaj reklamni kačket koji će mu najviše odgovarati.

Kada je reč o materijalima, naši reklamni kačketi su od: poliestera, pamuka i akrila, dok je izbor boja kačketa ogroman – od klasične bele do fluorescentne žute – izbor je samo na Vama.

Promo kačketi i šeširi iz naše ponude odlikuju se velikim izborom oblika i veličina – od tankih, onih bez dela koji pokriva glavu, pa do “rep” oblika kačketa – promotivne kačkete pronaći ćete u svim varijantama.

Reklamni šeširi – letnji promotivni materijal

Sem kačketa, deo naše ponude su i šeširi! Reklamni šeširi omiljen su aksesoar na plaži, ali i van nje, naročito po velikim vrućinama, a oni sa natpisom ili logom Vašeg brenda predstavljaće i sjajan način da ga promovišete.

Harry, Hemingway, Ibiza i Sol su neki od modela šešira iz naše ponude promotivnog materijala koji su najtraženiji, a svaki od njih pokazaće se kao odličan u funkciji promotivnog materijala.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim kačeketima i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

Pošaljite nam upit

Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

    KORISNIČKI SERVIS

    POZOVI