Promo oprema za automobile

Promo oprema za automobile uključuje odvijač sa izmenjivim ulošcima i LED lampom, grebač za sneg i led, praktičan set ručnih alata i kabanicu u plastičnoj loptici. Izbor alata i opreme je izuzetno veliki, pa možete birati na kojim tačno elementima želite da utisnete svoj logo, kontakt ili neko drugo obeležje firme.

Ono što posebno naglašavamo je kvalitet svih naših proizvoda koji se manifestuje kroz dugotrajnost i postojanost, pa možete biti sigurni da će alati i oprema biti vrlo praktični i upotrebljivi u automobilima njihovih vlasnika. Praktičan set ručnih alata ili odvijač sa logom firme bi mogao biti odličan poklon za poslovnog partnera ili saradnika, pa iskoristite mogućnost da svoju firmu ispromovišete i na ovaj način.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa auto opremom i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

Pretraga po ceni

Atributi

Pretraga po boji