Izviđačka oprema – višenamenski alat za svakoga

Promo izviđačka oprema je idealan reklamni materijal namenjen svima bez izuzetka. Višenamenski alat i nožići su potrebni svakom pojedincu i imaju veoma široku primenu. Izviđačka oprema je poznata po svojoj primeni jer ima mnogo funkcija, od otvaranja flaša do sređivanja noktiju. Najčešće se koristi u prirodi, kada se kampuje na primer, ali svoju srvhu pronalazi u svim ljudskim svakodnevnim aktivnostima.

Ono zbog čega je izviđačka oprema idealan promo materijal je činjenica da su predmeti koji spadaju u ovu opremu vrlo pogodnih dimenzija i materijala, te možete na njima laserskom gravurom ili sito, tampon i digitalnom štampom ispisati željeni tekst, slogan ili se jednostavno odlučiti za logo Vaše firme, te na taj način svakoga ko bude upotrebljavao predmete izviđačke opreme podsetiti na Vaš brend, proizvod ili uslugu.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita koji se nalazi ispod proizvoda na sajtu. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja, ideje i zahteve kada je u pitanju promo oprema, kao što je izviđačka oprema, i neophodan alat za Vaš posao.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će da govori umesto Vas!

Pretraga po ceni

Atributi

Pretraga po boji