Promo paketi

Mi, zaposleni u Grom Trade doo, upoznati smo sa činjenicom koliko je našim cenjenim klijentima značajno da se što bolje i lepše izdvoje na tržištu. Prikazati brend na najbolji način je veoma izazovno, pa smo iz tog razloga uvrstili u našu ponudu i pakete proizvoda, praveći pravu celinu za vas.
Promo paketi koje smo pripremili za sve vas su najoriginalniji vid da prezentujete svoju firmu na ozbiljan i kvalitetan način. Na osnovu istraživanja potreba naših klijenata, potrudili smo da kreiramo veliki izbor paketa promo proizvoda koji kombinuju naš najtraženiji asortiman.
To čine olovke, notesi, cegeri, rančevi, privesci… a potrudili smo se da ubacimo i neke domaće, potpuno nove proizvode u svetu promo materijala. Naši paketi ponosno nose imena najlepših planina u Srbiji i okolini i sigurni smo da će biti deo vašeg brendinga u budućnosti.
Noviteti na koje smo ponosni pored domaćih proizvoda Kao Zdravlje su svakako luksuzni električni otvarači za flaše kao i kvalitetne i luksuzno upakovane čokolade, praline i dražeje.

Promo paketi Kopaonik, Zlatibor, Tara, Romanija i Brezovica su potpuni noviteti na tržištu promo materijala u Srbiji. Ono što izdvaja navedene pakete jeste to da ih možete poručiti u količini od 20 komada, pa do preko 200 komada. Na taj način smo obuhvatili cenovni rang u sklopu kog su paketi dostupni najvećem broju firmi. Uvek se trudimo da svim klijentima Grom Trade doo donesemo inovativna rešenja u vidu brendiranja njihovih firmi i udruženja. Promo paketi pored klasičnih proizvoda iz našeg asortimana imaju i jako zanimljiv program domaćih proizvoda brenda kaozdravlje.rs, nadamo se da će vam se ovakva kombinacija dopasti i da će, kako vaši klijenati, tako i zaposleni uživati u svakodnevnoj konzumaciji istih.
Modeli električnih vadičepa LUX i STANDARD koji dolaze u elegantnim i luksuznim kutijama i koji ljubiteljima vina daju vrhunski užitak otvaranja boca predstavaljaju pravo osveženje na tržištu promo materijala. Brendirani električni vadičepi zajedno sa dodacima za elegantno otvaranja, sipanje i zatvaranje flaša su poslovni detalj koji će vaš brend izdvojiti od konkurencije.
Veliki broj naših cenjenih klijenata je godinama u potrazi za promo poklonima koji će kod partnera i zaposlenih izazvati maksimalno oduševljenje i koji će pomoći u što boljem pozicioniranju brenda, kao odgovor i rešenje od ove godine smo spremili luksuzno upakovanje praline, čokolade i dražeje koje su dostupne svima. Vrhunski kvalitet same čokolade i luksuzne kutije brendirane po želji klijenata su siguran signal da je takva vrsta poklona onaj pravi novitet koji godinama tražite.

Pošaljite nam upit

Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

    KORISNIČKI SERVIS

    POZOVI