Reklamne kape

Reklamne kape, odnosno promo kape, kačketi i šalovi pripadaju nekim od najtraženijih proizvoda kada se radi o reklamnom materijalu, a možete ih poručiti u Grom Trade-u. Promo kape i šalovi odličan su zimski reklamni materijal, a kačkete preporučujemo za vrele, letnje dane.

Nema sumnje da je ovakav promo materijal odličan za promociju vašeg brenda, firme, proizvoda ili događaja. Svi ga rado koriste, a predstavlja odličan izbor kada se radi o reklamnom materijalu – funkcionalan je, a naša ponuda je i raznolika pa ćete lako naći baš one reklamne kape, šalove i promo kačkete koji su vam potrebni.

Promo kape i šalovi – svakodnevna primena

Reklamne kape su možda najkorisniji vid reklamnog materijala, jer će ih oni kojima su namenjeni nositi i nakon događaja koji promoviše vašu firmu. Ceo tim, bilo da se radi o zaposlenima u firmi ili organizaciji, ili o učesnicima nekog događaja – rado će ih nositi svakodnevno, a i predstavljaju predmete koji svima trebaju!

Reklamne kape, kačketi i šalovi – raznolika ponuda

U Grom Trade-u lako ćete pronaći baš one reklamne kape, kačkete i šalove koji su vam potrebni. Naša ponuda je vrlo bogata, te ćete u katalogu videti promo kačkete, kape i šalove najrazličitijih oblika i veličina. Takođe, nekoliko naših proizvoda ima veliku ponudu kada se radi o izboru boje, pa ćete moći da pronađete baš one koji su u boji vašeg brenda, a na njih će se lako dodati i vaš logo ili natpis, pa će biti odlična reklama, ali i timski aksesoar!

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim kapama, šalovima, kačketima i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

Pretraga po ceni

Atributi

Pretraga po boji