Reklamne kape i šalovi – raznovrsna ponuda

Najkvalitetnije promo kape i šalove možete pronaći u različitim bojama, dezenima i modelima, a na Vama je samo da osmislite na koji način želite da promovišete svoj brend! Reklamne kape možete personalizovati svojim logom, kratkom porukom, motom firme ili nekim drugim simbolom koji će vas identifikovati i izdvojiti na jednostavan, a vrlo efektan način. Isto važi i za šalove, koje možete prilagoditi na sličan način potrebama vašeg brenda.

Za one koji žele nešto drugačije, nudimo i zimske trake za glavu, kao i različite modele rukavica čiji krajnji izged zavisi isključivo od vaših želja i potreba. Obezbedite sebi najefikasniju promociju koja će vas predstaviti u najlepšem svetlu!

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim kapama, šalovima i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

Pretraga po ceni

Atributi

Pretraga po boji