Rančevi

Reklamni rančevi deo su Grom Trade ponude promotivnih torbi, a kao i sve iz našeg asortimana – odlikuju se vrhunskim kvalitetom i raznolikom ponudom. Ovde ćete pronaći  poslovni ranac, ranac na jedno rame, sportski ranac ili bilo koju drugu vrstu ranca koja će najbolje odgovoriti na potrebe reklamiranja Vašeg brenda, događaja ili usluge koju nudite, a nema sumnje da će ostaviti snažan i nezaboravan utisak.

Reklamni rančevi – praktični i višenamenski

Ranac je definitivno najpraktičnija stvar koja je svakome preko potrebna u najrazličitijim situacijama. Radni ranac je odličan za svakodnevnu upotrebu, dok su sportski rančevi sjajni za sportske aktivnosti, rekreaciju i putovanja.

Ranac se može koristiti u najrazličitijim prilikama, pa ima vrlo visoku upotrebnu vrednost. On je zbog toga dobrodošao u svačiji život, pa nema sumnje da ćete njime ostaviti izvanredan i snažan utisak na bilo koju ciljnu grupu.

Moderni rančevi biće odlična reklama za vaš brend

Ne samo da su rančevi izuzetno praktični i višenamenski, već su i vrlo moderni! Trend nošenja rančeva ne jenjava već par godina, a neće ni u budućnosti. Svako će ranac rado svakodnevno nositi i na taj način praviti efektnu, pokretnu reklamu za Vaš brend!

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve koje imate kada je u pitanju veleprodaja rančeva u promotivne svrhe, kao i na pitanja u vezi sa drugom promotivnom opremom koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

Pretraga po ceni

Atributi

Pretraga po boji