Reklamni kišobrani

Reklamni kišobrani su savršen način da promovišete svoju firmu ili događaj bilo kojim poslom da se bavite, jer je kišobran potreban svakome, bilo da je reč o zaštiti od kiše, snega, a sve češće se koristi i za zaštitu od sunca. Takođe, reklamni kišobrani su idealan poklon za sve zaposlene, pa su izuzetno dobar metod da svim svojim zaposlenima pokažete zahvalnost za njihov uloženi rad i trud.

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.

Reklamni kišobrani – modeli koji su u ponudi

Naša ponuda kišobrana podrazumeva proizvode koji odgovaraju različitim ukusima. Kišobrani se najviše razlikuju po veličini i boji, pa postoje različiti modeli kišobrana. Ova sprava koja veoma olakšava život ljudima tokom kišnih dana se sastoji od metalne ili plastične šipke, rasklopivih žica i vodootpornog platna. Od boja za platno možete birati crnu, žutu, plavu, crvenu, belu, zelenu, pink, sivu, narandžastu, ljubičastu i braon, dok je od materijala u ponudi poliester, sirova svila i POE. Takođe, razlikuju se kišobrani sa automatskim otvaranjem i sa ručnim otvaranjem.

Kada je reč o ručki kišobrana, veoma kvalitetni kišobrani podrazumevaju ručku koja može da bude gumirana, drvena, gumirana u obliku slova “C” ili blago povijena od plastike, a u našoj ponudi su i reklamni kišobrani koji podrazumevaju ručku presvučenu poliuretanom (imitacija kože). Svi naši kišobrani su otporni na vetar. Kada su u pitanju reklamni kišobrani cena se razlikuje od modela do modela, kao i od same vrste štampe, broja pozicija za štampu i ukupnog broja kišobrana. Od veličine kišobrana i platna zavisi preporučena dimenzija štampe.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita koji se nalazi ispod proizvoda na sajtu. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim kišobranima i drugom promotivnom opremom za vaš posao.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će da govori umesto vas!

Pošaljite nam upit

Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

    KORISNIČKI SERVIS

    POZOVI