Peškiri

Reklamni peškiri su odličan artikal za promociju firme i brenda koji čine deo raznovrsne Grom Trade ponude reklamnog materijala. Vrlo raznolika ponuda i izvrstan kvalitet su ono što izdvaja naš tekstil, te je isti slučaj i sa reklamnim peškirima. Kako se svakodnevno koriste, peškiri su svima veoma potrebni, pa se sa ovom vrstom promo materijala ne može pogrešiti, pogotovo ako Vaša firma i brend ima veze sa tekstilom, kozmetikom ili ugostiteljskom objektima gde su peškiri više nego potrebni. Naša obimna ponuda reklamnih peškira može da odgovori na tražnju i najzahtevnijih kupaca.

Reklamni peškiri – raznovrsna ponuda

U našoj ponudi se nalazi veliki izbor peškira u raznim bojama i veličinama, možete se opredeliti za one koji najviše odgovaraju promociji Vaše firme i brenda. Peškir za lice, peškir za ruke, peškir za tuširanje i kupanje, i peškiri za plažu – u Grom Trade ponudi pronađite različite reklamne peškire koji odgovaraju svim Vašim zahtevima i potrebama. Reklamni peškiri su odličnog kvaliteta, a odlikuje ih praktičnost i korisnost. Brendiranje peškira se uglavnom vrši vezom ili preslikačem, dok je još preporučena štampa sito i sublimacija.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim tekstilom, kao što su reklamni peškiri, ali i drugom promotivnom opremom koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto Vas!

Pretraga po ceni

Atributi

Pretraga po boji