Reklamne majice

Reklamne majice deo su ponude našeg Grom Trade asortimana reklamnog tekstila i drugih reklamnih materijala, a glavni atributi koje reklamne majice imaju jesu široka primena i odličan kvalitet. Ovakva vrsta promotivnog materijala biće vrlo dobrodošla kod onih koji je dobiju – majice su nešto što, bez sumnje, svi rado nose.

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.

Majice sa štampom po želji zato predstavljaju odličnu vrstu promotivnog materijala, pa i odličnu reklamu za Vaš brend, proizvod ili događaj čiji logo ili natpis na majici ćemo za Vas izraditi. Reklamne majice iz naše ponude su uniseks, pa će ih rado nositi i muškarci i žene, a pripadaju klasičnom i funkcionalnom reklamnom materijalu koji se pokazao kao odličan saveznik brendova.

Reklamne majice – velika ponuda

Pamučna majica omiljen je odevni predmet mnogima, a u našoj ponudi reklamne majice su uglavnom upravo od ovog materijala. Sem toga, reklamne majice iz Grom Trade ponude odlikuju se i najrazličitijim krojevima, bojama i dužinom rukava, pa će svako kod nas pronaći reklamne majice po svojim željama i preferencijama.

Za Vas ćemo majice personalizovati, dodati logo ili natpis po želji. Sve što je potrebno je da izaberete one reklamne majice za koje smatrate da su najbolje za Vaše reklamne potrebe, a nema sumnje da će svako ko je dobije majice sa štampom rado i nositi!

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim majicama i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

Pošaljite nam upit

Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

    KORISNIČKI SERVIS

    POZOVI