Reklamni upaljači

Reklamni upaljači i njihovi različiti modeli koje imamo u ponudi predstavljaju neke od najtraženijih proizvoda kada je u pitanju reklamni materijal, a možete ih poručiti u Grom Trade-u. Reklamni upaljači sa Vašim logom ili željenim natpisom pravi su način da nekoga ko svakodnevno koristi ovu stvarčicu, podsetite na Vaš brend ili posvetu svaki put kada ga upotrebi.

Prodaja upaljača kao promo materijala je je odličan način da ispromovišete vašu firmu ili brend, ili možda neki konkretan događaj ili proizvod. Osim što je jako praktičan proizvod, predstavlja i dobar reklamni materijal, a naša ponuda je veoma raznolika pa ćete lako naći reklamne upaljače koji su vam potrebni.

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.

Reklamni upaljači prodaja na veliko

Kada su u pitanju upaljači na veliko prodaja je jako zastupljena, naročito kada je reč o reklamnom materijalu, jer na taj način brzo i lako obezbedite količinu koju ćete koristiti za promociju vaše firme ili brenda. Upaljač kao proizvod možda prvenstveno jeste namenjen pušačima, ali to ne znači da ga ne možete nameniti onima koji to nisu, jer se nikad ne zna za šta može biti koristan, poput potpale roštilja i možda plinske džezve na nekom kampovanju.

Kada su u pitanju naši reklamni upaljači, možemo se pohvaliti raznovrsnom ponudom,  među kojom se nalaze USB upaljači, metalni i BBQ upaljači, kao i kremen i elektronski, pa prema tome možete da odlučite šta vam se najviše sviđa i šta vam je najpotrebnije.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim upaljačima i drugom promotivnom opremom koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

Pošaljite nam upit

Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

    KORISNIČKI SERVIS

    POZOVI