Silikonske maske za telefone

Silikonske maske za telefone izuzetno su korisne i predstavljaju odličnu zaštitu za telefonske uređaje, a svakome ko ima telefon su neophodne kako bi uređaj što duže ostao očuvan. U Grom Trade ponudi reklamnog materijala možete pronaći silikonske maske za iPhone, kao i silikonske maske za Samsung.

Prodaja maski za telefon kao promo materijala beleži rast, a ne čudi nas ovaj trend. Kako ljudi telefon ispuštaju iz ruke, reklamna maska je izvrsan predmet za promo svrhe i predstavlja odličnu pokretnu reklamu, a u našoj ponudi postoje maske za različite modele Apple i Samsung telefona.

Promo zaštitna maska za telefon

Slikonske maske za telefon su vrlo jednostavne i diskretne, a lako će se uklopiti uz svačiji stil, pa su sjajan promo materijal. Mi ćemo ove jednostavne maske za iPhone i Samsung personalizovati po Vašim željama, a svako kome ih date sigurno će biti zahvalan brendu, događaju ili proizvodu koji promovišete.

Zaštitne maske za iPhone i Samsung telefone pomoći će svačijem telefonu da ostane očuvan i da ne napravi oštećenja, pa predstavlja odlično rešenje kada se radi o izboru promo materijala, a potpuno personalizovani stići će na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim maskama za telefone i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

Pretraga po ceni

Atributi

Pretraga po boji