Štampani materijal

U sve većem jeku razvoja digitalnih medija, štampani materijal je još uvek jedan od najzastupljenijih vidova reklamiranja kompanija. Predstavlja vrlo važan segment u poslovnoj komunikaciji i jako marketinško sredstvo. Izvanredan dizajn štampanog materijala daje mogućnost da brzo i lako dođete do vaših potencijalnih kupaca i privučete njihovu pažnju. Uz pomoć našeg tima lako ćete doći do vrhunskog dizajna štampanog materijala koji je ključ za jedinstvenu promociju vaše kompanije.

Grom Trade vam nudi sledeći štampani materijal: papirne kese, papirne kocke i reklamne paletice, brošure, flajere, kataloge, fascikle, personalizovane sveske i blokove, prospekte, vizit karte, karte za igranje, personalizovane kalendare, kartonsku ambalažu, memorandume, etikete, nalepnice, kontrolne narukvice i ulaznice, magazine…

Kategorija “Štampani materijal” obuhvata veliki izbor proizvoda koji omogućavaju jedinstveno predstavljanje brenda vaše kompanije. Prilikom odabira štampanog materijala veoma je važno ispuniti očekivanja i potrebe klijenata kroz kreiranje potpuno novog vizualnog identiteta ili redizajna postojećeg.

Fascikle

Fascikle omogućavaju visok nivo profesionalnosti u predstavljanju vaše kompanije. Karakterističan dizajn fascikle omogućiće da ostavite snažan utisak na vaše klijente. U ponudi su standardne fascikle sa opcionim dodacima. Standarne fascikle podrazumevaju izradu na kunstdruku sa mat ili sjajnom plastifikacijom i džepom sa unutrašnje strane. Štampa može biti jednostrana ili obostrana. Opcioni dodaci mogu biti: džep za vizit karte, džep za CD, ukrasna vrpca, lastiš…

Reklamne paletice i papirne kocke

Reklamne paletice i papirne kocke su jedni od najoriginalnijih promotivnih proizvoda na tržištu koji ulepšavaju vaš radni prostor. Njihova namena je zapisivanje različitih podataka, ali u poslednje vreme je sve atraktivniji način promovisanja vaše kompanije. Papirne kocke se uglavnom štampaju na 80-90 g/m2 ofsetnoj hartiji. Kocke se mogu izraditi u jednoj ili više boja, do punog kolora po željenim dimenzijama i brojem listova.

Personalizovane sveske i blokovi

Izuzetno važan i koristan promotivni proizvod koji svaka kompanija treba imati jesu sveska ili blok za pisanje. Ovaj promo proizvod pruža neograničen broj idejnih rešenja sa različitim kombinacijama obima, poveza, boja, standardnih i nestandardnih formata.

Karte za igranje

Jedan od noviteta u našoj ponudi jesu personalizovane karte za igranje. Karte sa vašim brendom su idealan i atraktivan poklon za sve starosne grupe i sigurno će ostati dugo u upotrebi kao vidljiv promo proizvod vaše kompanije. Ukoliko se odlučite za ovaj vid marketinga, budite sigurni da će vaša kompanija naći pravi put do svoje ciljne grupe.

Neka vaše brošure, katalozi, flajeri, prospekti, vizit karte, papirne kocke i paletice, sveske i blokovi, kalendari, paprine kese i mnogi drugi prozivodi govore umesto vaše kompanije! Naš tim dizajnera će se pobrinuti da dobijete najbolja moguća rešenja u što kraćem roku.

Cena izrade štampanog materijala zavisi od količine, kvaliteta papira, broja boja, dimenzija i i slično. Zbog različitih specifikacija cena se određuje prema upitu.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita koji se nalazi ispod proizvoda na sajtu. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa štampanim materijalom.

Pošaljite nam upit

Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

    KORISNIČKI SERVIS

    POZOVI