Reklamni blutut zvučnici i audio slušalice – veliki izbor promo materijala

Blutut zvučnik sve se češće vidi kao gedžet koji mnogi rado koriste. Bez nepotrebnih kablova, ovaj zvučnik može se nositi bilo gde, povezati sa mobilnim telefonom ili nekim drugim tehnološkim uređajem, te sa njega možete slušati muziku (ili bilo šta drugo) glasnije nego što je to slučaj kada zvuk pustite direktno sa telefona.

Bluetooth zvučnici i audio slušalice odličan su izbor kada je reč o promotivnom materijalu koji ćete podeliti kome želite i na taj način izreklamirati Vaš brend, proizvod, događaj ili uslugu. Mi ćemo audio opremu koju odaberete personalizovati po Vašim željama i na predmetima odštampati natpis ili logo koji odaberete. Velikim izborom omogućili smo to da svako može da odabere baš onu audio opremu koja najviše odgovara njegovim i potrebama njegovog brenda!

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa audio opremom, kao i sa drugom promotivnom opremom koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

Pretraga po ceni

Atributi

Pretraga po boji