Lampe

Lampe su jedan od predmeta koji se nalazi u ponudi Grom Trade reklamnog materijala čija glavna odlika jeste izuzetan kvalitet. Reklamni materijal koji je najbolji jeste onaj koji će se svideti onima koji ga dobiju, a pritom će im biti i koristan pa će Vašem brendu obezbediti odličnu reklamu, a onima koji ga dobiju sjajan predmet od koristi.

MAJORKA

32.078

Baterijska lampa (9 LED)

Cena od: 1,35 €
 
 
 
 

WICK

32.307

Privezak za ključeve sa LED lampom od bambusa

Cena: 0,85 €
 

Upravo reklamne lampe, odnosno baterijska lampa, pomoćna lampa i sve njihove varijacije iz naše ponude predstavljaju neke od predmeta koje će svako rado i često koristiti ali retko ko bi ga kupio sebi. Zato je baterijska lampa, kao i ostale vrste izuzetno korisnih reklamnih lampi iz naše ponude odličan reklamni materijal koji će svako rado koristiti.

Pomoćne i baterijske lampe – velika ponuda

Male lampe na privesima za ključeve, baterijska lampa koja se često nađe kao odlično rešenje u kolima ili kući, kao i raznolike pomoćne lampe deo su naše ponude reklamnog materijala.

Nema sumnje da će se svako ko dobije ovakav proizvod u reklamne svrhe oduševiti – predmeti kao što su baterijska lampa, pomoćno svetlo ili privezak za ključeve sa lampom izuzetno su korisni, a u isto vreme i nesvakidašnji, pa ćete napraviti i odličan efekat iznenađenja poklanjanjem reklamnih lampi.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim lampama i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

 • Reklamni materijal

 • CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI