Merni pribor

Grom Trade nudi i kvalitetan pribor za merenje koji možete personalizovati prema svojim željama. Ispromovišite svoj brend na originalan način. Grom Trade ponuda uključuje i pribor za merenje, koji se brzo i lako može personalizovati prema vašim željama. Pribor za merenje je idealan način da ispromovišete svoju firmu, tako što ćete naručiti štampanje vašeg logotipa, kontakt telefona ili nekog drugog simbola vaše firme.

GULIVER

32.270

Metar, 2m

Cena od: 0,59 €
 
 

Gotovo svi u određenim trenucima koriste pribor za merenje, a vi ovu činjenicu možete iskoristiti za originalnu promociju vašeg brenda. Na ovaj način, logo vaše kompanije će biti vrlo široko prisutan i upečatljiv, što će ga učiniti popularnim i primećenim među širom skupinom.

Raznovrstan i personalizovan pribor za merenje

Pribor za merenje podrazumeva metar za merenje, koji možete birati u nekoliko modela i kombinacija boja. Vrlo je praktičan detalj koji je potreban vrlo često, pa je samim tim i odlična podloga za logo vaše firme koji će na ovaj način biti vrlo zapažen. Pribor za merenje može biti i odličan poklon za vaše poslovne partnere i saradnike, a ukoliko ih personalizujete prema vašim potrebama, ostvarićete i odličan efekat kroz promociju sopstvene firme. Budite originalni i jedinstveni, i poklonite personalizovan metar za merenje svojim zaposlenima, ili drugim važnim osobama u vašem poslovnom svetu. Sitnice su izuzetno efektne kada je promocija u pitanju, pa iskoristite to na najbolji način.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa priborom za merenje i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

IZABRANI FILTERI

Status:: RASPRODAJA
 • Reklamni materijal

 • CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI