Stoni kalendari

Stoni kalendari deo su ponude Grom Trade reklamnih materijala koji se odlikuju izuzetnim kvalitetom i funkcionalnošću, kao i raznovrsnom ponudom. Personalizovani kalendari, odnosno reklamni stoni kalendari sa štampom logo-a ili natpisa po Vašem izboru ono su što će biti krajnji rezultat ove kupovine, a ovakav vid reklamnog materijala vrlo je čest izbor.

Stoni kalendari promotivan su materijal koji je izuzetno tražen – ovaj kalendar svako će rado držati na svom radnom stolu, bilo da je reč o kućnoj ili poslovnoj kancelariji. Nema sumnje da će zbog funkcionalnosti ovakvog reklamnog materijala oni koji ga dobiju biti vrlo zahvalni, a svaki dan pogledom na njega će se podsećati na vaš brend ili proizvod.

Stoni kalendari  – raznolika ponuda

Velika ponuda reklamnog materijala među kojima su i stoni kalendari, omogućava da imate široku i raznoliku ponudu, te pronađete baš onaj stoni kalendar ili neki drugi reklamni materijal po svojim željama.

Metalna spirala i kvalitetan papir, kao i štampa, glavne su odlike naših stonih kalendara, a u našoj ponudi nalaze se stoni kalendari sa fotografijama prirodnih pejzaža, manastira, kao i ikona. Stoni kalendar možete odabrati u više veličina, a nema sumnje da predstavlja odličan način da ispromovišete Vaš brend, firmu ili proizvod.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim stonim kalendarima i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

 • Reklamni materijal

 • BOJE

  CENA  BRENDOVI

  STATUS

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI