Zidni kalendari

Zidni kalendari predstavljaju deo ponude Grom Trade reklamnih materijala koje odlikuje izuzetan kvalitet i funkcionalnost. Reklamni zidni kalendari su pun pogodak za promociju, jer će zaštitni znak Vašeg preduzeća, informacije o proizvodima i uslugama biti izloženi pogledima Vaših poslovnih saradnika i klijenata svaki dan tokom čitave godine.

Zidni kalendari su promotivan materijal koji je veoma čest izbor mnogih, jer pored toga što predstavlja idealan način da svaki dan podsećate ljude na svoju uslugu ili proizvod, izuzetno su funkcionalni i nema sumnje da će upravo iz tih razloga, oni koji ga dobiju, biti veoma zahvalni, dok će se svaki dan u godini pogledom na njega podsećati na Vaš brend.

Zidni kalendari – raznovrsna ponuda

Velika ponuda reklamnog materijala, među kojima su i zidni kalendari, omogućava Vam da pronađete baš onaj zidni kalendar po svojoj želji. U zavisnosti od toga šta Vam više odgovara, da li ste više za one koji na jednoj strani imaju tri meseca ili jednu stranu krasi samo jedan mesec, pred Vama je široka i raznolika ponuda zidnih kalendara.

Metalna spirala, kvalitetan papir i odlična štampa su glavne osobine koje odlikuju naše zidne kalendare, a iz naše ponude možete izabrati različite dimenzije u zavisnosti od toga šta Vam više odgovara. Zidni kalendari, bez sumnje, predstavljaju idealan način da ispromovišete Vašu firmu, brend ili proizvod.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim zidnim kalendarima i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto Vas!

 • Reklamni materijal

 • BOJE

  CENA  BRENDOVI

  STATUS

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI