Kancelarija

Kancelarijski materijal je neophodan za normalno funksionisanje i produktivno obavljanje svih aktivnosti na poslu, pa smo se potrudili da u ponudu uvrstimo sve ono što može da vam zatreba na radnom mestu. Osim što ima svoju tačno određenu namenu, kancelarijski materijal često doprinosi i estetici radnog ambijenta, pa vam ostaje samo da za Vašu firmu izaberete najbolje iz našeg asortimana.

ARMOR

34.269

Držač za kartice sa RFID zaštitom

Cena od: 2,45 €
 
 
 
 
 

AXIOM

34.320

Digitron, 12 cifara

Cena: 5,80 €
 

AZUL

34.352

Biorazgradivi notes

Cena od: 1,60 €
 
 
 

BEN

31.032

Zidni sat

Cena: 4,90 €
 

BILD

36.003

Plastični reklamni pult

Cena: 85,00 €
 

BLOCK

34.247

Biorazgradiva rasklopiva kocka

Cena od: 3,40 €
 
 
 

BONUS

34.331

Vizitar u poklon kutiji

Cena od: 2,25 €
 
 

BROADWAY

34.362

Svetleća kutija

Cena: 2,20 €
 

CAMBIO

34.080

Plastični kusoar

Cena: 1,97 €
 

CHECK

34.291

Držač za kartice

Cena od: 0,60 €
 
 
 
 
 
 

CORK

34.242

Notes od plute

Cena od: 1,35 €
 
 
 
 
 

COVER

34.290

Držač za kartice sa RFID zaštitom

Cena od: 0,06 €
 
 
 
 
 

CREATE

34.378

Drvene bojice sa zarezačem, 6 komada

Cena: 0,34 €
 

DECK

34.359

Biorazgradivi set za beleške

Cena od: 1,70 €
 
 
 
 

DELTA

31.031

Zidni sat

Cena: 4,20 €
 

Kancelarijski materijal prodaja

Iz ponude kancelarijskog materijala možete izabrati kancelarijski pribor, promo pultove i reklamne panoe, reklamne satove vizitare.

Kancelarijski pribor

Sve beleške koje zapišete na dnevnom nivou treba da imaju svoje tačno određeno mesto u kancelariji. Odlično rešenje je promo notes: plastični, biorazgradivi, džepni, sa ili bez olovke u kompletu, kao i nalepnice za obeležavanje strana koje možete poručiti u obliku rasklopivih kocki, notesa i različitih držača koji će odlično upotpuniti stolove i police. Tu su i držači za olovke, kasice za novac, otvarači za pisma, držač za kartice i kusoari koji, po vašoj narudžbi, mogu da postanu vaša najbolja reklama!

Promo pultovi i reklamni panoi

Promo pultovi i reklamni panoi su neizostavan deo imidža firme, kako u njenim prostorijama tako i na važnim događajima, gde vizuelni sadržaj i reklame igraju presudnu ulogu u predstavljanju brenda. Na raspolaganju vam stoje reklamni panoi, promo pultovi i reklamni ramovi, koji predstavljaju najsigurniji i najbrži način da poruke vaše firme brzo i lako dođu do ciljne grupe kojoj težite.

Reklamni satovi

Osim što mogu predstavljati lep i funkcionalan detalj u vašoj kancelariji, reklamni satovi predstavljaju i odličan poklon za poslovne partnere, saradnike i verne klijente. Pošaljite im satove sa logom ili motom vaše kompanije, i budite sigurni da će vaš brend uvek biti u njihovom vidokrugu.

Vizitari

Vizitari su praktično rešenje za veliki broj vizit kartica koje više ne moraju da budu razbacane po ladicama, notesima i uglovima stola. Okupite važne kontakte i smestite ih u moderne vizitare koji će nositi obeležje Vaše firme i brenda. Vizitare i drugi kancelarijski materijal online možete pogledati na našem sajtu.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita koji se nalazi ispod proizvoda na sajtu. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa kancelarijskim materijalom i drugom promotivnom opremom za vaš posao.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će da govori umesto vas!

 • Reklamni materijal

 • CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  +381 69 55 44 351 +381 69 55 33 351 Viber

  KORISNIČKI SERVIS

  Pozovi