Satovi

Reklamni satovi su vid reklamnog materijala koji zahvaljujući svojoj širokoj primeni i upečatljivom izgledu privlače pažnju u gotovo svakom prostoru. Satovi se koriste u privatnim domovima, ali i u firmama, kancelarijama i mnogim drugim objektima i iz tog razloga ovi komadi predstavljaju pravi izbor kada je u pitanju brendiranje određenih proizvoda ili usluga. Ukoliko želite da na što bolji način izreklamirate Vaš brend ili kompaniju opredelite se za neki od reklamnih satova iz Grom asortimana, koji će savršeno krasiti svaku prostoriju.

CHRONOS

30.075

Digitalni stoni LCD sat

Cena: 7,90 €
 

DATE

30.077

Digitalni stoni LCD sat

Cena: 13,90 €
 

DIEM

31.038

Drveni zidni sat

Cena: 14,90 €
 

DIGIT

30.079

Digitalni stoni LCD sat

Cena: 6,90 €
 

GRID

30.059

Digitalni stoni LCD sat sa držačem za olovke

Cena: 14,90 €
 

HORIZON

30.078

Digitalni stoni LCD sat

Cena: 6,90 €
 

PLUTO

30.061

Digitalni stoni LCD sat

Cena: 13,90 €
 

TIME

31.036

Plastični zidni sat

Cena od: 3,10 €
 
 
 
 

TIMEOUT

30.076

Digitalni stoni LCD sat

Cena: 8,90 €
 

Kvalitetni reklamni satovi izrađeni od vrhunskog materijala

U našoj ponudi kvalitetnog reklamnog materijala možete pronaći dve vrste satova, odnosno satove izrađene od plastike i od aluminijuma. Plastika koja se koristi za izradu satova je odličnog kvaliteta što garantuje dugotrajnost i pouzdanost ovih satova. Ovi satovi dolaze u nekoliko različitih boja, a postoji mogućnost upotrebe i 3D brojeva za brojčanik.

Postoji nekoliko tipova preporučene štampe za ove satove, a pored digitalne štampe i nalepnice, kao najčešćeg vida aplikacije reklame, koriste se još i stikeri, kao i laserska gravura ukoliko je reč o aluminijumskom satu.

Zidni reklamni satovi će oplemeniti svaku prostoriju

U našem asortimanu možete pronaći kako zidne tako i stone satove, kao i satove koji imaju merač temperature vazduha. Kada su u pitanju zidni satovi prodaja online je najbolja prilika da uz samo par koraka poručite onaj koji vam se najviše dopada, u željenoj boji i dizajnu.

Ovi kvalitetni satovi mogu biti savršen poklon za vaše poslovne saradnike i klijente, a osim toga mogu da predstvaljaju lep i funkcionalan detalj u kancelariji ili bilo kojoj drugoj prostoriji.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita koji se nalazi ispod proizvoda na sajtu. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa kancelarijskim materijalom i drugom promotivnom opremom za vaš posao.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će da govori umesto vas!

 • Reklamni materijal

 • CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI