Kape i šalovi

Reklamne kape i šalovi su jedan od najučestalijih vidova promocije brenda, a Grom Trade se pobrinuo za to da se vaša reklama nađe na najkvalitetnijim materijalima kada su kape i šalovi u pitanju. Reklamne kape i personalizovani šalovi su uvek dobra ideja, jer je reč o korisnim aksesoarima koji su u širokoj upotrebi, pa možete biti sigurni da će neka promo kapa ili šal preneti poruku vašeg brenda na najbolji način, kako vašoj ciljnoj grupi, tako i ljudima u njihovom okruženju.

ALASKA

53.006

Zimski šal od polara

Cena od: 1,55 €
 
 
 
 

ALPINA

53.005

Zimska kapa od polara

Cena od: 1,45 €
 
 
 
 

ASPEN

53.016

Rukavice, akril

Cena od: 1,10 €
 
 
 

BERG

53.027

Zimska kapa, akril

Cena od: 1,60 €
 
 
 
 

ESKIMO

53.007

Zimska kapa, akril

Cena od: 1,95 €
 
 
 

POM POM

53.020

Zimska kapa sa kićankom, akril

Cena od: 1,99 €
 
 
 

PROMO BAND

53.018

Traka za šešir, poliester

Cena od: 0,20 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SWIPE

53.026

Rukavice sa tri aktivna "touch" prsta, akril

Cena od: 1,60 €
 
 
 

TOUCH GLOVE

53.015

Rukavice sa tri aktivna "touch" prsta, akril

Cena od: 1,40 €
 
 
 

WINTER

53.003

Zimska kapa, akril

Cena od: 1,70 €
 
 
 

ZERO

53.012

Rukavice od polara sa plastičnim karabinjerom

Cena od: 0,59 €
 
 

Reklamne kape i šalovi – raznovrsna ponuda

Najkvalitetnije promo kape i šalove možete pronaći u različitim bojama, dezenima i modelima, a na Vama je samo da osmislite na koji način želite da promovišete svoj brend! Reklamne kape možete personalizovati svojim logom, kratkom porukom, motom firme ili nekim drugim simbolom koji će vas identifikovati i izdvojiti na jednostavan, a vrlo efektan način. Isto važi i za šalove, koje možete prilagoditi na sličan način potrebama vašeg brenda.

Za one koji žele nešto drugačije, nudimo i zimske trake za glavu, kao i različite modele rukavica čiji krajnji izged zavisi isključivo od vaših želja i potreba. Obezbedite sebi najefikasniju promociju koja će vas predstaviti u najlepšem svetlu!

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim kapama, šalovima i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

 • Reklamni materijal

 • VELIČINE

  CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  +381 69 55 44 351 +381 69 55 33 351 Viber

  KORISNIČKI SERVIS

  Pozovi