Vinski setovi

Vinski set predstavlja deo raznolike ponude Grom Trade reklamnih materijala koje odlikuje izuzetan kvalitet i funkcionalnost. Kako je vinski set neizostavan deo svake kuhinje i domaćinstva, persolanizovan vinski set čini idealan način da svakoga ko ga koristi podsetite na Vašu firmu i brend. Istaknite na nekom predmetu koji čini vinski set logo Vaše firme, moto ili fotografiju koja predstavlja Vaš brend i budite sigurni da ćete biti prisutni u svakom domu i domaćinstvu.

FIESTA

41.197

Set drvena daska i čašice, 5/1

Cena: 8,95 €
 

REBEL

41.198

Set drvena kutija sa čašama, kamenim podmetačima i kamenim kockama leda, 11/1

Cena: 21,90 €
 

Vinski set – raznolika ponuda

Bez obzira na to kojim se poslom bavite, otvarač za vino ili drvena kutija za flašu čini izuzetno elegantan promo materijal koji će se svakome veoma svideti. Laserskom gravurom, štampom ili nalepnicom personalizujte predmete koji čine vinski set i na taj način ispromovišite svoju uslugu ili proizvod.

Izaberite predmet po želji i istaknite svoj brend na veoma poseban način. Vinski set je izuzetno pogodan za promociju firme, usluge i proizvoda, što pruža široke mogućnosti za kvalitetnu i efektnu reklamu.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita koji se nalazi ispod proizvoda na sajtu. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa proizvodima promo vinskih setova i drugom promotivnom opremom za Vaš posao.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će da govori umesto Vas!

IZABRANI FILTERI

Status:: NOVO
 • Reklamni materijal

 • BOJE

  CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI