Lepota

Kategorija Lepota reklamnog materijala je kategorija na koju smo posebno ponosni.

Budite inovativni u predstavljanju svog brenda javnosti. Uz korišćenje zanimljivih proizvoda iz ove kategorije reklamnog materijala je nemoguće ostati nezapažen. Naša ponuda obuhvata širok asortiman najrazličitijih artikala od kojih je svaki poseban na svoj način. Opredelite se za onaj koji najviše odgovara vašoj ciljnoj grupi i koji je najsvostveniji stilu vašeg poslovanja. Svesni smo da ste ponosni na svoj brend, zato želimo da uz naš jedinstven pristup dobijete i reklamu kakvu zaslužujete.

AURORA

32.273

Ogledalce

Pozovite za cenu

BELLA

32.057

Plastično ogledalce

Pozovite za cenu

BELLA R

32.058

Plastično ogledalce

Pozovite za cenu

CALM

32.014

Antistres loptica

Pozovite za cenu

CELSIUS

59.087

Beskontaktni termometar

Pozovite za cenu

CLEAN 100S

32.282

Bočica sa raspršivačem, 100 ml

Pozovite za cenu

CLEAN 300L

32.283

Bočica sa pumpicom, 300 ml

Pozovite za cenu

CLEAN 30F

32.279

Bočica sa zatvaračem, 30 ml

Pozovite za cenu

CLEAN 30S

32.280

Bočica sa raspršivačem, 30 ml

Pozovite za cenu

CLEAN 50S

32.281

Bočica sa raspršivačem, 50 ml

Pozovite za cenu

CLINIC

32.274

Plastična kutijica

Pozovite za cenu

CODY

32.268

Držač sa higijenskim kesicama za ljubimce, 15 kom

Pozovite za cenu

CRUZ

32.137

Naočare za sunce

Pozovite za cenu

DAILY

32.187

Plastična kutijica

Pozovite za cenu

DEZ 100S

32.216

Antibakterijska tečnost za dezinfekciju ruku, 100 ml

Pozovite za cenu

Naša ponuda proizvoda

Kategorija “Lepota” sastoji se od različitih proizvoda od kojih svaki može biti zanimljiv za vaše poslovanje. Kod nas možete pronaći antistres loptice, lopte za plažu, ogledalca, sportke flašice, plastične gedžete, mirisne sveće, naočare, lampe i drugo.

Na našem sajtu saznajte sve informacije o artiklima koji će vam pomoći da se odlučite za najadekvatniji. Pored svakog od proizvoda možete saznati dostupnost boja, kao i preporučene vrste i dimenzije štampe.

Prilagodite reklamni materijal ciljnoj grupi

Ukoliko su dame vaša ciljna grupa, posebno preporučujemo različite setove za lepotu. Tako su pincete, manikir setovi, turpije za nokte i ogledalce izuzetan način da privučete pažnju nežnijeg pola. Sličan je slučaj i kada su u pitanju stariji ljudi ili hronični bolesnici kojima je plastična kutija za lekove neophodna. Sve aktivce će oduševiti sportske flašice, frizbi kao i lopte za plažu.

Jedan od najtraženijih vidova reklamnog materijala su antistres igračkice. Nudimo vam antistres gedžet od plastike (spinner), antistres kockice, kao i antistres loptice. Pored toga, naočare za sunce su zbog originalnosti još jedan popularan reklamni materijal.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa sportom, zabavom, lepotom i drugom promotivnom opremom.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će da govori umesto vas!

 • Reklamni materijal

 • BOJE

  CENA  BRENDOVI

  STATUS

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI