Antistres

Antistres proizvode koji se nalaze na gotovo svakom radnom stolu možete iskoristiti za promociju svog brenda, proizvoda ili usluge. Kada su u pitanju antistres loptice prodaja je izuzetno rasprostranjena, pa ovim proizvodom i vi možete opremiti radne stolove vaše firme, ili ih pak pokloniti saradnicima ili poslovnim partnerima kao zanimljiv znak pažnje.

CALM

32.014

Antistres loptica

Cena od: 0,59 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HEART

32.013

Antistres proizvod

Cena od: 0,65 €
 
 
 
 
 
 
 

Antistres loptice, gedžete i kockice personalizujemo po vašoj želji, pa na njima može da se nađe logo firme, slogan, kontakt ili neki drugi simbol u skladu sa vašim potrebama. Poručite Grom Trade personalizovane antistres proizvode i obezbedite sigurnu vidljivost vašeg brenda u svakom trenutku.

Antistres loptice prodaja

Antistres loptice su vrlo zanimljiv i koristan detalj koji često možete videti u kancelarijama, poslovnim prostorima i hodnicima firmi, pa iskoristite ovu mogućnost da vaš brend učinite vidljivijim. Štampanjem motiva na antistres proizvodima, osiguraćete da se vaš logo uvek nalazi u vidokrugu ciljne grupe, što je vrlo važna odlika svake dobre reklame.

Ako izuzmemo antistres loptice prodaja ovih proizvoda uključuje i kockice, gedžete, i druge sitnice u različitim bojama i oblicima, pa osim što su vrlo funkcionalni i korisni za promociju, antistres proizvodi su i estetski vrlo privlačni delovi poslovnog ambijenta.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa antistres proizvodima i drugom promotivnom opremom koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

 • Reklamni materijal

 • CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI