Apple

Silikonske maske za iPhone su idealan način da se zaštiti telefonski uređaj, te su svakome ko ima telefon izuzetno korisne i neophodne kako bi uređaj što duže ostao očuvan. U Grom Trade ponudi reklamnog materijala možete pronaći silikonske maske za iPhone 5, 6, 7, 8, 7 i 8 plus i iPhone X. Zaštitna maska za iPhone čuva telefon od mehaničkih oštećenja, a uz to ga i štiti od prljanja i prašine.

PHONE CASE i5-i5S

37.902

Silikonska maska za mobilni telefon

Cena: 0,39 €
 

PHONE CASE i6-i6S

37.903

Silikonska maska za mobilni telefon

Cena: 0,39 €
 

PHONE CASE i6-i6S Plus

37.904

Silikonska maska za mobilni telefon

Cena: 0,39 €
 

PHONE CASE i7-i8

37.905

Silikonska maska za mobilni telefon

Cena: 0,39 €
 

PHONE CASE i7-i8 Plus

37.906

Silikonska maska za mobilni telefon

Cena: 0,39 €
 

PHONE CASE iX

37.915

Silikonska maska za mobilni telefon

Cena: 0,39 €
 

Prodaja silikonske maske za iPhone kao promo materijala beleži visoki rast, što ne čudi jer je upotreba iPhone telefona kao uređaja znatno porasla kako u svetu, tako i na našem tržištu. Kako ljudi telefon ispuštaju iz ruke, reklamna zaštitna maska za iPhone je izvrsan predmet za promo svrhe i predstavlja odličnu pokretnu reklamu, a u našoj ponudi postoje silikonske maske za iPhone različite modele.

Reklamna zaštitna maska za iPhone za različite modele

Silikonske maske za iPhone su izuzetno kvalitetne, a uz to su vrlo jednostavne i diskretne tako da će se vrlo lako uklopiti u svačiji stil, pa ne čudi što su idealan vid promo materijala za koji se rado odlučuju mnoge firme za promociju svojih proizvoda i usluga. Silikonska maska za iphone 5s i silikonska maska za iPhone 6 su veoma tražene na našem tržištu, zbog velike upotrebe ovih modela telefona.

Zaštitna maska za iPhone biće od pomoći svakom telefonu da ostane očuvan bez oštećenja, pa predstavlja odlično rešenje kada se radi o izboru promo materijala, te se možete opredeliti za potpuno personalizovane silikonske makse za iphone u svrhu reklame svoje firme ili brenda.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita koji se nalazi ispod proizvoda na sajtu. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim maskama za telefon, kao što su silikonske maske za iPhone, ali i u vezi sa svom drugom promotivnom opremom za vaš posao.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će da govori umesto vas!

 • Reklamni materijal

 • BOJE

  CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  +381 69 55 44 351 +381 69 55 33 351 Viber

  KORISNIČKI SERVIS