Olovke

Reklamne olovke su i danas standard koji sve firme, kompanije i pojedini brendovi poštuju u svom poslu. Naši kupci se opredeljuju za kvalitetne hemijske olovke sa štampom koje se po izgledu, dimenzijama i boji mastila mogu razlikovati, ali ono što im je zajedničko je naša garancija kvaliteta. Širok asortiman koji nudimo kada su u pitanju drvene i hemijske olovke će zadovoljiti tražnju i najzahtevnijih kupaca.

PAPIRUS

10.109

Biorazgradiva hemijska olovka

Cena od: 0,17 €
 
 
 
 
 
 
 
 

Naš asortiman reklamnih olovaka

Reklamne olovke nalaze široku primenu i uvek su dobar izbor za prepoznavanje brenda. Kod nas može pronaći najrazličitije tipove reklamnih olovki po pristupačnim cenama za koje se možete opredeliti u skladu sa svojim preferencijama. Reklamne olovke se mogu razlikovati po materijalu izrade i dodatnim benefitima koje one imaju. Tako su popularne reklamne olovke u poklon kutijama ili one koje imaju sopstveno postolje.

Specifikacije reklamnih olovaka

Ono što izdvajamo kao veliku prednost kupovine kod nas je to što možete dobiti informacije o svakoj reklamnoj olovci putem sajta, pa se shodno tome možete odlučiti za model koji vama najviše odgovara. Pre poručivanja saznajte sve pojedinosti vezane za naše reklamne drvene i hemijske olovke. Opredelite se za boju mastila, dimenzije olovaka kao i brend. Na sajtu ćete imati priliku i da saznate koja je dostupna dimenzije štampe i koji tip štampe se na reklamnoj olovci preporučuje.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim olovkama i drugom promotivnom opremom.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će da govori umesto vas!

IZABRANI FILTERI

Boja: Svetlo braon
 • Reklamni materijal

 • CENA  BRENDOVI

  STATUS

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  +381 69 55 44 351 +381 69 55 33 351 Viber

  KORISNIČKI SERVIS