Drvene olovke

Drvene olovke se izdvajaju kao jedan od najpopularnijih proizvoda iz Grom Trade ponude, budući da su reklamne olovke vrlo rasprostranjen i efikasan vid promocije. Odlučite se za drvene olovke na kojima može da stoji kratak slogan vaše firme ili logo uz kontakt. Promocija brenda nikada nije bila lakša, a sve što je potrebno da dođete do ciljne grupe jesu personalizovane reklamne olovke, u ovom slučaju drvene koje nikada ne prolaze nezapaženo.

BLACKY

12.002

Drvena olovka HB

Cena: 0,12 €
 

BLACKY COLOR

12.014

Drvena olovka HB sa gumicom

Cena od: 0,13 €
 
 
 
 
 

CARPENTER

12.001

Drvena olovka HB

Cena od: 0,24 €
 
 
 
 
 

LIFE

12.008

Drvena olovka HB

Cena od: 0,17 €
 
 
 

LORA

12.010

Drvena olovka sa gumicom

Cena: 0,55 €
 

NINA

12.012

Drvena hemijska olovka

Cena od: 0,16 €
 
 
 
 
 

PIGMENT

16.029

Drvena olovka HB sa gumicom

Cena od: 0,08 €
 
 
 
 
 
 
 

PIGMENT MINI

12.011

Drvena olovka HB sa gumicom

Cena od: 0,05 €
 
 
 

PIGMENT WHITE

12.013

Drvena olovka HB sa gumicom

Cena od: 0,08 €
 
 
 
 
 

Drvene olovke su neizostavan deo svakog radnog prostora, bilo da je reč o kancelariji ili konferencijskim salama, pa personalizovane drvene olovke možete poslati kao poklon partnerskoj firmi, ili ih pokloniti svojim zaposlenima koji će se na taj način i sami baviti promocijom brenda za koji rade.

Drvene olovke u različitim bojama

Grom Trade nudi drvene olovke u različitim bojama, pa imate mogućnost da izaberete bele, plave, crvene ili klasične drvene olovke. Kvalitet naših proizvoda se ogleda i u drvenim olovkama, pa već sada možete izabrati one koje odgovaraju vašim potrebama i dostaviti nam logo ili poruku, koju ćemo odštampati na olovkama i tako učiniti vašu firmu vidljivijom.

Kvalitetna promocija je pola biznisa, pa iskoristite i ovu mogućnost da doprete do svoje ciljne grupe, putem nečega što svi koristimo – drvenih olovaka. Pažljivo osmislite na koji način želite da iskoristite olovke, a štampa i krajnji izgled su u rukama Grom Trade-a koji može da se pohvali iskustvom, kvalitetom i pouzdanošću u radu.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa drvenim olovkama i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto Vas!

 • Reklamni materijal

 • CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI