Markeri

Grom Trade ponuda uključuje i najkvalitetnije reklamne markere, koje možete personalizovati po svojoj želji, u skladu sa potrebama vašeg brenda. Na markerima štampamo logo, slogan, kontakt ili neko drugo obeležje vaše firme, a na vama je samo da osmislite kako bi idealni reklamni markeri za vaš brend trebalo da izgledaju. Promo markeri su deo svakog radnog stola, pa nema sumnje da će logo vaše firme biti vidljiv velikom broju ljudi koji ih koriste.

Ovaj suptilan, a opet vrlo efektan način reklamiranja je jedan od glavnih “krivaca” za uspešno poslavanje mnogih kompanije, pa prišutite i svojoj firmi ovako rasprostranjen i efikasan vid promocije.

Kvalitetni reklamni markeri u različitim bojama

Osim što su izuzetno pogodni za štampu, promo markeri iz Grom Trade ponude su vrlo kvalitetni, pa nema sumnje da će vam adekvatno poslužiti prlikom rada. Funkcionalan proizvod sa odgovarajućom štampanom porukom je ono što treba svakoj firmi, pa iznenadite svoje zaposlene kompletom promo markera sa istaknutim logotipom firme, ili poklonite saradnicima ovaj zanimljiv detalj kao lep znak pažnje.

Na raspolaganju su reklamni markeri u različitim bojama, pa je ovo još jedan segment koji možete prilagoditi svojim preferencijama. Bilo da želite klasične markere ili neke u jarkim bojama, Grom Trade ponuda će udovoljiti vašim željama, kvalitetnim markerim i besprekornom štampom po vašoj želji.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim markerima i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

 • Reklamni materijal

 • BOJE

  CENA  BRENDOVI

  STATUS

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI