Plastične olovke

Plastične olovke se izdvajaju kao jedan od najpopularnijih proizvoda iz raznolike Grom Trade ponude reklamnog materijala. Budući da su olovke veoma efikasan i izuzetno rasprostranjen vid promocije, reklamne plastične olovke čine idealan način da veoma efektno ispromovišete Vaš brend i firmu.

SPEAR METALLIC

10.156

Plastična hemijska olovka

Cena od: 0,19 €
 
 
 
 
 
 

Odlučite se za plastične olovke na kojima može da stoji kratak slogan Vaše firme ili logo uz kontakt. Promocija brenda nikada nije bila lakša i jednostavnija. Sve što je potrebno kako biste efektno reklamirali svoj brend su personalizovane reklamne olovke, a plastične olovke nikada ne prođu nezapaženo.

Reklamne plastične olovke – raznovrsna ponuda

Plastične olovke su neizostavan deo svakog radnog prostora. Grom Trade ponuda sadrži plastične olovke u svim bojama, pa se možete odlučiti za one koje najviše odgovaraju bojama Vašeg brenda i firme. Kako je kvalitetna promocija osnova biznisa, odabirom reklamnih plastičnih olovaka kao jednog od vida promocije, učinićete da Vaša firma i brend postanu više prepoznatljivi i vidljiviji.

Svi ljudi koriste olovke, pa je odabir plastične olovke kao vid reklame savršen način da se dopre do što šireg auditorijuma. Odaberite način na koji želite da iskoristite reklamne plastične olovke, a mi ćemo Vam napraviti kvalitetne promo olovke koje će odgovarati svim Vašim zahtevima.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa plastičnim olovkama i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto Vas!

IZABRANI FILTERI

Boja: Zlatna
 • Reklamni materijal

 • CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  +381 69 55 44 351 +381 69 55 33 351 Viber

  KORISNIČKI SERVIS