Privesci

Reklamni privesci i trakice predstavljaju odličan promo materijal za vašu firmu, organizaciju, brend, događaj ili proizvod,  jer su se privesci za ključeve toliko infiltrirali u naše živote da je teško da zamislimo svežanj ključeva bez njih.

Privesci za ključeve za auto takođe su svima potrebni i funkcionalni, a obično ove ključeve ljudi ostavljaju na stolu, gde god se nađu, pa će biti i odlična “pokretna” reklama. Reklamni privesci za ključeve i trakice odlikuju se, pre svega, praktičnošću, ali u našoj ponudi ih ima u najrazličitijim varijantama, pa im je raznolikost takođe jedna od karakteristika.

ALERT

33.156

PVC privezak za ključeve

Cena: 0,29 €
 

ANELLO

33.165

Metalni privezak za ključeve

Cena od: 1,40 €
 
 
 

AXEL

33.113

Metalni privezak za ključeve

Cena od: 0,95 €
 
 
 

BARISTA

33.054

Aluminijumski privezak za ključeve

Cena od: 0,17 €
 
 
 
 

BARMEN

33.178

Aluminijumski privezak za ključeve

Cena od: 0,20 €
 
 
 
 

BELT

33.155

Privezak za ključeve

Cena od: 0,59 €
 
 
 

BIRCH

33.172

Metalni privezak za ključeve u poklon kutiji

Cena: 1,55 €
 

BONO

33.167

Privezak za ključeve

Cena od: 0,59 €
 
 
 

BOVA

33.121

Plutajući privezak za ključeve od EVA pene

Cena od: 0,29 €
 
 
 
 

BOY

33.116

Metalni privezak u obliku dečaka

Cena: 0,39 €
 

BRANCH

33.159

Drveni privezak za ključeve

Cena: 0,44 €
 

BRICK

33.052

Plastični privezak za ključeve sa metrom

Cena od: 0,39 €
 
 
 
 
 

CARGO

33.079

Metalni privezak za ključeve

Cena: 0,85 €
 

CARRY

33.176

Aluminijumski privezak

Cena od: 0,35 €
 
 
 
 
 

CARRY MINI

33.177

Aluminijumski privezak

Cena od: 0,19 €
 
 
 
 
 

Reklamni privesci za ključeve i trakice – praktična namena

Reklamni privesci za ključeve i trakice vrlo su praktična reklama, a svako će ih rado uvrstiti u svoj svežanj ključeva. Oni su idealna podloga za vaš logo, natpis ili bilo šta po vašoj želji. Nakon što odaberete šta biste želeli da odštampate, gotovi reklamni privesci za ključeve i trakice stići će na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

Razni privesci za ključeve i trakice

Drveni privesci za ključeve, plastični privesci za ključeve, kao i metalni privesci za ključeve deo su naše ponude. Ne samo da imamo veliki izbor materijala, već i najrazličitijih veličina i oblika privezaka za ključeve, te ne sumnjamo da nećete imati problema da pronađete baš onakve priveske kakvi su vam potrebni!

Sem toga, i reklamne trakice za ključeve i telefon odličan su izbor za promo materijal – mogu biti u različitim bojama, a neki ih obožavaju! U našoj ponudi reklamnog materijala nalaze se i ulošci za identifikacionu karticu najrazličitijih dimenzija koji su na svakom seminaru, konferenciji, a sve češće i na samom poslu potpuno neophodni!

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim privescima za ključeve, trakicama i identifikacionim ulošcima, kao i drugom promotivnom opremom koje ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

 • Reklamni materijal

 • CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  +381 69 55 44 351 +381 69 55 33 351 Viber

  KORISNIČKI SERVIS

  Pozovi