Trakice i elementi

Reklamne trakice i različiti elementi, kao što su držači za identifikacionu karticu, deo su raznolike Grom Trade ponude i predstavljaju odličan promo materijal za Vašu firmu, brend, organizaciju ili događaj. Naime, uglavnom svaka firma ima identifikacione kartice, pa su reklamne trakice i elementi idealan način za promociju firme i brenda.

NAME

34.360

Plastični držač za identifikacionu karticu

Cena od: 0,44 €
 
 
 
 
 

Takođe, prilikom registracije na bilo kom događaju, polaznici dobijaju reklamne trakice na kojima je uglavnom prikačen držač za identifikacionu karticu, pa su trakice i elementi odličan vid promocije, jer ljudi nose identifikacione kartice uglavnom oko vrata i tako predstavljaju hodajuću reklamu za Vaš brend, uslugu ili proizvod.

Reklamne trakice i elementi – praktična namena

Trakice su danas veoma funkcionalne, jer pored toga što je na njih neretko zakačen identifikacioni dokument, one se mogu koristiti i za mobilne telefone i ključeve, predmete bez kojih je danas gotovo nemoguće zamisliti život. Reklmane trakice za ključeve i telefon, kao i za identifikacionu karticu, mogu biti različitih boja, debljine i dužine, pa možete izabrati onu koja je u skladu sa svim Vašim zahtevima i željama.

U našoj raznolikoj ponudi reklamnog materijala možete pronaći i reklamne uloške za identifikacione kartice najrazličitijih dimenzija koje su na svakom seminaru, konferenciji, a sve češće i na svakom poslu veoma neophodni.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim trakicama i različitim elementima, kao i drugom promotivnom opremom koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto Vas!

IZABRANI FILTERI

Status:: NOVO 20
 • Reklamni materijal

 • CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  +381 69 55 44 351 +381 69 55 33 351 Viber

  KORISNIČKI SERVIS

  Call Now ButtonPozovite