Agende

Reklamne agende su deo širokog asortimana Grom Trade kompanije koja se bavi izradom reklamnog i promotivnog materijala, a naše agende su odličan reklamni materijal, s obzirom na to da su u konstantnoj upotrebi, te je svakom potreban jedan rokovnik koji služi kao podsetnik. Iako je tehnologija napredovala, pa mobilni telefoni sve više preuzimaju primat prilikom planiranja, dobro organizovanim ljudima papir i olovku ipak ništa ne može da zameni. U tom slučaju, rokovnici sa logoom Vaše firme čine savršen poklon bilo kojoj osobi.

Reklamna agenda – ponuda našeg asortimana

Reklamna agenda je izuzetno jednostavna za upotrebu i uvek se svakome može naći pri ruci za sve što je potrebno. U našoj ponudi postoji veliki asortiman različitih rokovnika, raznih boja, odlučite se za onaj koji odgovara svim Vašim željama. Takođe, našu ponudu odlikuju različite agende, kako u pogledu dezena i boja, tako i u pogledu formata.

Bilo da Vam je potrebna agenda B5 ili agenda A5 formata, u Grom Trade-u možete poručiti onaj koji Vam najviše odgovara i nabaviti savršen promo materijal za Vašu firmu. Agenda je idealan gest i poklon, a neusmnjivo veoma potreban predmet svakoj osobi, tako da sa reklamnom agendom ne može da se pogreši.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, iz tog razloga smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim agendama i drugom promotivnom opremom koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto Vas!

 • Reklamni materijal

 • BOJE

  CENA  BRENDOVI

  STATUS

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI