Pakovanja za rokovnike

Promo pakovanja za rokovnike su idealan način da ispromovišete svoj brend, proizvod ili uslugu. Poručite Grom Trade štampu na ovim proizvodima, i osigurajte veću vidljivost i popularnost svog slogana, kontakta ili naziva firme. Pakovanja za rokovnike su uvek bila odraz sofisticiranog poslovnog sveta, pa ove proizvode možete i da poklonite svojim poslovnim partnerima ili saradnicima, kao lep znak pažnje.

Vrednost poklona je višestruka ukoliko je reč o personalizovanom proizvodu, pa poručite Grom Trade štampu sa motivima po vašoj želji.

Sofisticirana pakovanja za rokovnike

Reklamna pakovanja za rokovnike možete prilagoditi svojim potrebama i željama, a nudimo vam i različite modele koje možete birati u skladu sa sopstvenim ukusom. Pakovanja za rokovnike su gotovo neizostavna u svakodnevici poslovnog sveta, pa je ovo idealan način da istaknete svoj logo na njima, kako biste obezbedili veću vidljivost i pristupačnost svog brenda.

 

Pakovanja za rokovnike možete videti na svakom sastanku, u raznim kancelarijama ili poslovnim salama, pa poručite odgovarajuću štampu i učinite da vas logo bude vidljiv na svakom od tih pakovanja.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa pakovanjima za rokovnike i drugom promotivnom opremom koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

 • Reklamni materijal

 • BOJE

  CENA  BRENDOVI

  STATUS

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI