Tehnologija

Promo gedžeti, kao što su blutut zvučnici, auto punjač za mobilni, selfie stick, eksterne, odnosno pomoćne baterije i još mnogi drugi interesantni tehnološki dodaci pripadaju nekim od najtraženijih i najboljih promo materijala, a možete ih poručiti upravo u Grom Trade-u.

Ovakav promo materijal sve je popularniji i traženiji, i to ne bez razloga – vrlo je moderan, zanimljiv i koristan. Naša ponuda promo materijala koju čine audio oprema, power bank pomoćne baterije i tehnička oprema, veoma je raznolika pa ćete sigurno pronaći baš onaj uređaj koji vama predstavlja najbolji promo materijal, bilo da vam je potreban za promociju firme, događaja, ili u neku drugu svrhu.

ACCORD

37.846

Bluetooth zvučnik

Pozovite za cenu

ADAPTER LIGHTNING

37.921

MicroUSB - Lightning adapter

Pozovite za cenu

ALFA CC

37.692

Type-C kabl za punjenje i prenos podataka

Pozovite za cenu

ALFA CL

37.693

Type-C Lightning kabl za punjenje i prenos podataka

Pozovite za cenu

ALFA USB C

37.690

USB Type-C kabl za punjenje i prenos podataka

Pozovite za cenu

ALFA USB L

37.691

USB Lightning kabl za punjenje i prenos podataka

Pozovite za cenu

AMBIENTE ECO

37.842

Bluetooth zvučnik

Pozovite za cenu

AMPER

37.929

Pomoćna baterija, 10.000 mAh

Pozovite za cenu

APEX

37.956

Bežični punjač, 15W

Pozovite za cenu

ARSENAL

37.945

USB kabl 3 u 1

Pozovite za cenu

BINARY

37.970

Pomoćna baterija sa magnetom, 5.000 mAh, bežično punjenje, 5W

Pozovite za cenu

BIT

37.927

Pomoćna baterija, 5.000 mAh

Pozovite za cenu

BLUE

37.806

Bežične stereo slušalice

Pozovite za cenu

BOLT PD

37.545

Adapter za uređaje sa USB i Type-C izlazom

Pozovite za cenu

BOOM

37.781

Bluetooth zvučnik

Pozovite za cenu

Raznolika ponuda promo gedžeta

Audio promo oprema sastoji se od slušalica i blutut zvučnika, što ćete sve naći u našoj ponudi, a na vama je samo da odaberete onaj audio gedžet koji najviše odgovara brendu, događaju ili proizvodu koji promovišete. Ovakav promo materijal preporučujemo kao jedan od najboljih! Blutut zvučnik je stvarčica kojom će se svi oduševiti kad je dobiju, dok su slušalice nešto što svi koriste i što svima treba, pa samim tim predstavljaju i odličan promo materijal.

Power bank oprema još je traženija i korisnija! Eksterno punjenje telefona koristi svakome, pogotovo poslovnim ljudima i onima koji zbog prirode svog posla često koriste telefon, kao i mlađoj populaciji, ali ovakvom promo materijalu svako će se, bez izuzetka, obradovati! Auto punjač za mobilni takođe je vrlo tražen, pa razmislite i o ovom reklamnom materijalu.

Ostatak tehničke opreme kao što su držači za mobilne telefone, selfie stick i drugi izuzetno su korisni, a i na njima će vaš logo ili naziv veoma lepo izgledati!

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim tehnološkim uređajima i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

 • Reklamni materijal

 • BOJE

  CENA  BRENDOVI

  STATUS

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI