Dečije majice

Dečije majice sa štampom čini kategoriju reklamnog tekstila koji je deo velike Grom Trade ponude reklamnog materijala. U zavisnosti od toga čime se bavite i šta reklamirate, dečije majice sa štampom nesumnjivo predstavljaju unikatan način promocije Vaše firme i brenda. Ključ za jedinstvenu promociju brenda i firme je posebnost i različitost, a uz naše dečije majice sa štampom svaka promocija će zasigurno biti pun pogodak.

MASTER KID

50.054

Dečja pamučna majica, 150 g/m2

Cena od: 1,89 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SUBLI KID

50.057

Dečja majica predviđena za sublimaciju

Cena od: 1,70 €
 

Ono što izdvaja naše dečije majice sa štampom je izuzetan kvalitet i materijal, kao i raznovrsna ponuda. Ovakva vrsta promo materijala može da služi različitim namenama i ciljevima – odličan način da obradujete najmlađe i izgradite poverenje, ali i idealan način veoma efektne reklame Vaše firme i brenda.

Dečije majice sa štampom – raznovrsna ponuda

U našoj ponude se nalaze dečije majice sa štampom u najrazličitijim bojama i veoma kvalitetnog materijala. Možete se odlučiti za reklamne dečije majice za dečake i devojčice klasičnog kroja ili sa raglan rukavima. Za najmlađe, iz naše ponude izaberite reklamne portikle za bebe sa čičak trakom.

Deca su najiskrenija bića i njima se bezgranično veruje, te su dečije majice sa štampom idealan način za promociju Vašeg brenda i firme, jer deca u njima predstavljaju prave male pokretne reklame.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim tekstilom, kao što su dečije majice sa štampom ili reklamne portikle za bebe, kao i drugom promotivnom opremom koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto Vas!

IZABRANI FILTERI

Status:: AKCIJA
 • Reklamni materijal

 • CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI