Poslovna oprema

Poslovna oprema čini deo velike Grom Trade ponude reklamnog materijala i predstavlja jedan od najboljih vidova promocije Vaše firme i brenda. Kada je u pitanju reklamna poslovna oprema, kao što su ženske i muške košulje online prodaja i kupovina putem sajta Grom Trade olakšaće svakome ko želi da svoju firmu i brend učine prepoznatljivijim i vidljivijim. Reklamna poslovna oprema je uglavnom oprema namenjene zaposlenima, na taj način sami zaposleni predstavljaju pokretnu reklamu i pormociju Vaše firme i brenda.

TEXAS WOMEN

58.020

Ženske farmerke

Cena od: 13,90 €
 

Poslovna oprema – raznovrsna ponuda

Kada su u pitanju košulje ženske online prodaja putem našeg sajta doprineće svakoj promociji čineći Vaš brend prepoznatljivijim. U našoj ponudi se nalazi veliki broj različitih košulja za žene i muškarce, pa se možete opredeliti za košulje različitih boja, sa kratkim ili dugim rukavima, online prodaja reklamnih muških košulja nikada nije bila lakša.

Takođe, deo naše poslovne opreme čine i ešarpe za žene, kravate za muškarce, pantalone i za žene i za muškarce, muški puloveri i prsluci, ženski i muški džemperi sa V-izrezom, kao i radne jakne za oba pola. U zavisnosti od toga čime se bavite i šta želite da reklamirate, birajte adekvatnu reklamnu poslovnu opremu. Našu ponudu poslovne opreme odlikuje odličan kvalitet, izaberite onu koja će najviše doprineti promociji Vaše firme i brenda.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim tekstilom, kao što su muške i ženske košulje i različiti modni asesoari, ali i drugom promotivnom opremom koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto Vas!

IZABRANI FILTERI

Veličina: 26
 • Reklamni materijal

 • BOJE

  CENA  BRENDOVI

  STATUS

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   Call Now ButtonPOZOVI