Sportska oprema

Reklamna sportska oprema u vidu muških i ženskih dukseva, šortseva, helanki i trenerki deo je Grom Trade ponude promotivnog tekstila. Reklamiranje ovakvom promo opremom ne može da omane, nema sumnje da će se svako oduševiti ukoliko od Vašeg brenda dobije neki od vrednih, sportskih komada.

Reklamiranje personalizovanom sportskom opremom naročito se preporučuje firmama koje se bave rekreacijom, sportom, zdravim načinom života, prehranom itd. Svakako, iako to možda nije u centralnom fokusu brenda – sportskom opremom poslaćete odličnu poruku svakoj ciljnoj grupi.

SPORTY KIDS

58.007

Dečji sportski šorts, 140 g/m2

Cena od: 2,39 €
 
 
 
 

Promotivna sportska oprema – raznovrsna ponuda vrhunskog kvaliteta

Vrhunski kvalitet, uz raznovrsnost opreme koju nudimo aduti su kojima se ponosimo! Od ženskih i muških trenerki koje su svakom savremenom ženi i muškarcu neophodan deo garderobera, pa do helanki i šortseva u najrazličitijim bojama i krojevima – svako će pronaći sportsku opremu koja najbolje odgovara ciljnoj grupi njegovog preduzeća.

Ovi kvalitetni komadi sportske opreme dugo će trajati, a oni koji ih dobiju rado će ih nositi i na taj način, sa zadovoljstvom, reklamirati Vaš brend, firmu, događaj ili uslugu. Sem svih navedenih prednosti promotivne sportske opreme – ona se i posebno izdvaja svojom originalnošću, pa ostavlja snažan utisak!

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnom sportskom opremom i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

IZABRANI FILTERI

Veličina: 12
 • Reklamni materijal

 • CENA  BRENDOVI

  STATUS

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI