Torbe

Reklamne torbe za različitu namenu i priliku predstavljaju odličan izbor promotivnog materijala, koje možete koristiti za različite vidove promocije, i tokom cele godine. Kupovina torbi, uz samo nekoliko klikova, koje se mogu koristiti u reklamne svrhe dostupna Vam je uz Grom Trade.

Promo torbe su veoma funkcionalni vid reklamnog materijala, a uz to zadovoljavaju i estetske kriterijume. Logo vaše firme ili poruka koja je vizija vašeg poslovanja biće odličan ukras reklamne torbe koju ćete pokloniti saradnicima ili potencijalnim klijentima.

ALDY

34.214

Novčanik torbica sa odeljkom za tablet

Cena od: 8,95 €
 
 

BARNET

34.249

Konferencijska torba

Cena od: 11,50 €
 
 

BLANCA

34.406

Papirna kesa

Cena od: 0,67 €
 
 
 
 
 
 
 

BRERA

34.286

Sigurnosni ranac

Cena od: 22,00 €
 
 
 

CANBERRA

34.309

Konferencijska torba

Cena: 8,00 €
 

CASH PLUS

34.408

RFID novčanik

Cena od: 3,50 €
 
 
 

CHARLIE

34.340

Sigurnosni ranac

Cena: 28,00 €
 

CHARLIE

34.340

Sigurnosni ranac

Cena: 28,00 €
 

CITY

34.061

Ranac

Cena od: 0,60 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DENIM

34.206

Konferencijska torba

Cena od: 10,50 €
 
 
 
 

DOCUMENTO

34.107

Konferencijska torba

Cena od: 1,25 €
 
 
 
 
 
 
 
 

EXPO

34.310

Konferencijska torba

Cena od: 5,95 €
 
 
 

FLY

32.197

Jastuče od memorijske pene

Cena od: 5,25 €
 
 
 

FREDO

34.293

Ranac

Cena od: 16,00 €
 
 

LEGERO

32.076

Jastuče za putovanja

Cena od: 1,20 €
 
 
 
 

Višenamenske reklamne torbe

Grom prodaja torbi u reklamne svrhe podrazumeva torbe koje su funkcionalne i koje imaju različite namene. Kod nas tako možete naći zanimljiv izbor konferencijskih torbi, sportskih i poslovnih rančeva, frižider torbi, torbi za kupovinu, ali i poklon kesa. Prodaja torbi koju mi nudimo podrazumeva i promo torbe od biorazgradivog materijala, što je odličan izbor ukoliko to odgovara politici i viziji vaše firme.

Reklamne torbe koje nudimo su izuzetno praktične, pa možete izabrati i novčanik torbicu sa odeljkom za tablet, ili pernicu koja može biti interesantna i mlađoj populaciji.

Promo torbe za različite događaje

Kada je u pitanju korišćenje torbi kao reklamnog materijala, Srbija i njene firme pokazale su izuzetno interesovanje za ovaj tip reklamnog materijala, a razlog tome leži u činjenici da je je reč o proizvodima koji odgovaraju različitim tipovima događaja.

One ozbiljnije, poslovne i konferencijske promo torbe možete pokloniti svojim saradnicima i poslovnim parterima, rančevi su odličan izbor za neki aktivan vid promocije, baš kao i torbe za kupovinu i plažu, dok su poklon kese koje nose logo vaše firme nešto što će obeležiti svaki bitan događj, i nešto što može sadržati i druge vidove promotivnog materijala.

Promo torbe su lep znak pažnje i za vaše zaposlene, koji će s ponosnom nositi logo svoje firme svakog dana.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve koje imate kada je u pitanju veleprodaja torbi u promotivne svrhe, kao na pitanja u vezi sa drugom promotivnom opremom koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

IZABRANI FILTERI

Boja: Siva
 • Reklamni materijal

 • CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  +381 69 55 44 351 +381 69 55 33 351 Viber

  KORISNIČKI SERVIS

  Call Now ButtonPozovite