Putovanje

Neseseri za putovanja, kao i drugi predmeti koji olakšavaju proces putovanja, deo su ponude reklamnog materijala Grome Trade čiju su glavni aduti kvalitet i raznovrsna ponuda. Torbe za putovanja, odnosno neseseri za putovanja, kao i identifikacione kartice za putne torbe, jastuče za putovanja i ostali predmeti iz ove ponude izuzetno su koristan i funkcionalan promotivni materijal, pogotovo ukoliko se Vaš brend obraća onima koji često putuju, ili je i sama firma deo turističke ili ugostiteljske delatnosti.

ECO VOYAGER

34.626

Torba od recikliranog pamuka, 500 g/m2

Cena od: 19,50 €
 
 
 

FLY

32.197

Jastuče od memorijske pene

Cena od: 6,90 €
 
 
 

GLOBE

34.580

Identifikaciona kartica

Cena: 0,95 €
 

LEGERO II

32.290

Jastuče za putovanje

Cena od: 0,95 €
 
 
 

LEGERO SET

32.291

Putni set 3 u 1

Cena od: 1,70 €
 
 

TRAVELER

34.115

Identifikaciona kartica za putnu torbu

Cena od: 0,27 €
 
 
 
 
 
 

TRIP

34.635

Identifikaciona kartica

Cena: 0,29 €
 

VOLARE

32.196

Jastuče od memorijske pene

Cena: 9,50 €
 

Ovakav reklamni materijal zato preporučujemo, pre svega, turističkim agencijama i hotelima čija će klijentela biti vrlo zadovoljna ovakvim poklonom u vidu korisnog nesesera za putovanja ili nekog drugog funkcionalnog predmeta koji će odlično služiti svima koji često putuju.

Neseseri za putovanja i drugi turistički promotivni materijal

Iako ovakvu reklamnu opremu preporučujemo pre svega za one firme čija je delatnost usko povezana sa turizmom, pa tako imaju i klijentelu koja često putuje – nema sumnje da će ovi predmeti koristiti svakome!

U zavisnosti od Vaših preferencija ili boja vašeg brenda – odabraćete boju predmeta, kao i samu vrstu. Bilo da je reč o neseseru za putovanja, ili nekom drugom predmetu iz ove kategorije naše ponude reklamnog materijala, personalizovaćemo ovaj turistički promo materijal, a nema sumnje da će na one koji ga dobiju ostaviti jak utisak i poslužiti kao odlična pokretna reklama Vašeg brenda ili proizvoda.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim torbama za putovanja i drugom promotivnom opremomom koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

 • Reklamni materijal

 • CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI