Sportske torbe

Reklamne sportske torbe deo su Grom Trade asortimana promotivne opreme, koju personalizujemo po Vašoj želji, a zatim mogu služiti kao odličan dodatak marketinške strategije brenda, proizvoda, usluge ili događaja koji želite da reklamirate.

BOUNTY

34.598

Sportska torba od recikliranog pamuka, 320 g/m2

Cena od: 4,30 €
 
 
 
 

Sportske torbe vrlo su lep promo materijal kome će se obradovati svako ko ih dobije. One su potrebne svakom savremenom čoveku i ženi koji vode računa o svom zdravlju baveći se sportskim i rekreativnim aktivnostima.

Elegantne reklamne sportske torbe

Sem toga što su naše sportske torbe vrhunskog kvaliteta, one su i veoma elegantne i lepe, pa se divno uklapaju uz najrazličitije životne i modne stilove. Zato sa njima ne možete pogrešiti, a svako ko bude imao sreće da ih dobije će ih rado nositi u najrazličitijim prilikama i tako reklamirati Vaš brend na najbolji mogući način.

Praktične torbe sportske aktivnosti čine jednostavnijim

Praktične torbe sportske aktivnosti zaista će učiniti mnogo jednostavnijim! U njih se sa lakoćom pakuju  sve sportske potrepštine, a zbog njihovog elegantnog kroja i dizajna svako će uživati dok ih bude nosio do željenog mesta.

Sem za sportsku namenu, one se mogu koristiti i za rekreaciju, put, pa i za obavljanje svakodnevnih aktivnosti, te predstavljaju višenamenski, lep i praktičan proizvod u čijem će posedovanju i nošenju  svako uživati! Sem toga, retko se sportske torbe dobijaju kao promotivni materijal, pa će na ciljnu grupu ostaviti snažan i nezaboravan utisak!

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim sportskim torbama i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

IZABRANI FILTERI

Boja: Plava
 • Reklamni materijal

 • CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI